Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (21)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(21)
    • 5 Csillag(19)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 15/03/2021

    Szép fény, jó vezérlés a Yee Light alkalmazáson keresztül (stabil kapcsolat, megbízható működés, automatizáláshoz is ajánlott) vagy a Yee Light vezeték nélküli falkapcsoló. 20kHz PWM hold (alacsony) üzemmódban, SUN (normál) üzemmódban nincs PWM. Több lumenre számítottam egy 50W-os LED-es lámpától, de két ilyen lámpa egy 28m2-es szoba igazán fényes.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • VIP3
    SK
    23/04/2021

    Működik a Google Home. A Mi Home alkalmazás csak megy keresztül Kína szárazföldön. Támogatja a rugalmas vezérlést, és a frekvenciát. Nem olyan, mintha kritikákat írnának.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/11/2019

    I have installed this light in my living room. Its really brigt at maximum brightness, but its probably not what you can expect from 50W led. What I like is possibility of setting temperature and brightness of light according to your preferences. Also when you turn it off and on, light will remeber last settings. Remote was not the part of package and I had to buy it separetelly. You can also download android app to control the light, set some presets, update firmware etc.. but in my case, this app was somehow unreliable and was constantly loosing connection. The reason was probably interference with remote. But I havent any problem with remote itself. Main con of my light is constant and loud buzzing noise comming somewhere from LED pcb when light is on. I dont know if its only my case or general problem. One fact you should be aware of, is that when you turn off the light by remote and somebody will turn off and on the switch (or electricity), your light will turn on.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2020

    Es la segunda lampara Yeelight que compro, me gusta el acabado que tiene, me encaja muy bien en la cocina. La colocación es sencilla, pero no me gusta que se escape algo de luz por la parte de arriba, posiblemente entren mosquitos (por ahora no) No lleva mando, pero como el otro modelo que tengo si lleva, me vale.Esta bien y la conexión con la app también es correcta.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2020

    great product. Its not possible to add it in europe version of Mi Home. working with siri :) you have to buy remote control separately

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2020

    3db....gyors szállítás...nincs vizuális károsodás...1db bekapcsolása után hangzik, mint bzzz.it bomlasztó...Én fontolgatom a panasz

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 01/12/2021

    superb

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/06/2021

    Great!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/04/2021

    A legjobb lámpa a lakásomban.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/04/2021

    quick delivery, great product, excellent sevice.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft15 859
    • Ft11 530
    • Ft24 425
    • Ft24 805
    • Ft53 175
    • Ft16 791
    • Ft102 288
    • Ft12 303
    • Ft60 802
    • Ft9 911
    • Ft10 241
    • Ft47 256
    • Ft49 566
    • Ft24 319
    • Ft46 261
    • Ft29 077
    • Ft56 175
    • Ft11 893