Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (326)
  • Kép (35)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(326)
    • 5 Csillag(303)
    • 4 Csillag(22)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 10/08/2021

    Nagyszerű termék, ez is be van állítva

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/02/2021

    a leírtak szerint.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2021

    very good product. good quality, and easy to use.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2017

    devo ancora controllare bene , fare dei test con anche il densimetro . tutto sommato non mi serviva doppia scala , già ci vedo poco eheheh , però sara comodo leggere anche i dati brix . è leggerino ma cosa aspettarsi dal rifrattometro più economico che c'è , e avere la scatoletta è utile . sono contento e fiducioso . era già tarato , io ho provato con acqua distillata .. luminoso

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2020

    Szép munkaminőség. Erősnek tűnik. A dobozból volt beállítva. A látótávolság kiváló. Az olvasás elég pontosnak tűnik ehhez a nem szakmai mérőeszközhöz. 80 ml víz és 20 g oldatban. cukor leolvasása 19.4 Bx (elméleti kell 20 Bx.)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2016

    The device has arrived with user manual written only in Chinese (pictures attached). It is a problem, especially because this device needs a calibration before first use. Moreover, this Chinese user manual seems to come from a different device as the scale unit shown in the pictures was a per mile not a Specific Gravity and there is no BRIX scale at all. The device is suppose to have an automatic temperature compensation function but the user manual contains some temperature compensation table. It would be nice to know if readings taken at temperatures different from 20*C should be compensated manually or not. Another bad thing is the focus handle which is, in my opinion, too loose. I only hope that the readings will be quite accurate as I haven't tested it yet.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/06/2018

    Fully functionaly, build quality not-a-best, but in norm. I use it for get info about sugar (and alcohol) in my homemade wines. Check my photos. I recommend

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/11/2019

    La relación calidad/precio esta excelente, buen producto para empezar a hacer las cosas de manera profesional, a un precio accesible para los que vamos iniciando en la producción de bebidas azucaradas, o fermentadas, cumple con todas las características de un buen producto, incluso me llego antes del tiempo esperado

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/10/2019

    vert good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/09/2019

    φαίνεται καλό προϊόν είναι όπως ακριβός περιγράφεται. Γρήγορη αποστολή.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 909
    • Ft5 909
    • Ft16 953
    • Ft2 582
    • Ft7 755
    • Ft4 540
    • Ft5 170
    • Ft4 060
    • Ft2 806
    • Ft4 799
    • Ft7 035
    • Ft4 060
    • Ft6 648
    • Ft73 582
    • Ft3 836
    • Ft8 126
    • Ft10 555
    • Ft3 692