Vásárlói vélemények

5 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (41)
  • Kép (6)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(41)
    • 5 Csillag(41)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 05/01/2021

    Прибор отличный проверил все функции работают, доставка быстрая . Заказом доволен

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/08/2020

    I received my order in a short time. But there is one issue the device brand is different than the brand I have bought.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/02/2021

    2021. február 15. Ma ünnep van, nem számítottam semmilyen csomagra. A tétel a leírtaknak megfelelően jelenik meg. Fogom használni, amilyen hamar csak tudom, és frissíteni ennek megfelelően. Másod okból is meglepődtem. Tesztfelszerelés érkezett egy doboz, amely egy doboz méretű, piros elsősegély.. a kép(ek)en van. Pár nappal a várható szállítási idő után érkezett. Ami, az elmúlt évben (covid19), elég gyors. Köszönöm. - Köszönöm.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2020

    Perfect. The package was in good condition. The tool work very well. My pictures do what i mean. Thank you to everyone.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/05/2021

    Tökéletesen működik, de van egy kis tekercs zaja.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2020

    Jó termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/11/2020

    Good product. I like it.I've been working with him right now, and I like the result.Thank you Bangood for your services.Bangood works very fast, but the problems are in my country with the post office.Delivery was made in 4 weeks and a few days.Thanks again Bangood. Good team.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/10/2020

    Super, méter nagyon hasznos és hasznos diagnózis diódák és Led, szép színes kijelzők feszültség még magasabb, mint a leírásban, mert 345 v, elégedett vagyok, hajózás lengyel körülbelül 2 hét, azt javasolná

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/04/2021

    Good thx

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/02/2021

    Tisztelt kereskedelem! 95666596 rendelési szám. Az árut nem kaptam meg. Várom válaszukat.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft10,517
    • Ft1,416
    • Ft43,190
    • Ft2,712
    • Ft156,109
    • Ft2,033
    • Ft6,445
    • Ft8,481
    • Ft7,803
    • Ft9,253
    • Ft7,710
    • Ft3,391
    • Ft4,625
    • Ft4,748
    • Ft7,710
    • Ft3,082
    • Ft5,766
    • Ft30,124