Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (19)
  • Kép (0)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(19)
    • 5 Csillag(16)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 08/12/2021

    ik heb deze bestelling wel ontvangen maar de rol was beschadigd en de verpakking is van alle kant kapot . Ik denk dat de verpakking niet sterk genoeg is voor tijdens het vervoer . Dit moet beter beschermd worden bv. in een doos met beschermings material denk ik want nu heb ik ook stukken van de rol afgeknapt(ik denk door het vervoer ,daar wordt niet zachtjes mee omgegaan)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/10/2021

    Köszönöm tesó, termék hasznos

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/10/2021

    Köszönöm tesó, termék hasznos

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Kamil
    ID
    06/10/2021

    Mantap

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/08/2021

    kiváló gyors szállítás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/08/2021

    A nem kívánt vezeték hiba volt a fordításban

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/06/2022

    a termék nem alkalmas gázmentes használatra. Elromlott, és a rakomány túl sokáig tartott. Nehéz megmondani anélkül, hogy megmagyarázná, alkalmas-e nem gázhasználatra. szilárd, nem fluxus mag

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/11/2019

    Product delivered comparatively promptly. Arrived contained within a skimpy cardboard box packed inside a plastic bag. Looked fine, however upon opening and inspecting the spool of wire, it became evident the plastic containment spool had suffered some 'crushing' force. There are a couple deformities with cracks. Unsure if this will impact the unspooling of the wire during Welding. I think I may have to glue the cracks and try to reshape the spool. The Stainless Steel Welding wire is identified as Type 304 and looks fine 👍 but the damaged plastic spool might result in negatively impacting unwinding-performance. 🤔

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 06/02/2021

    Anlaştığını kargo firması PTT bu firma teslimatta çok berbat bir firma bu firmayı değiştirmeniz gerekli aksi halde Türkiyeden ürün satın alma yapmazlar.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 13/04/2020

    The shipment came for the promised time. She's experienced a lot along the way. The reel is broken. When I try the product, I will write again.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$18.37
    • US$13.57
    • US$10.34
    • US$11.54
    • US$24.14
    • US$8.07
    • US$8.07
    • US$11.49
    • US$8.99
    • US$10.38
    • US$11.54
    • US$30.02
    • US$16.54
    • US$200.09
    • US$22.63
    • US$21.93
    • US$37.84
    • US$122.95