Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1085)
  • Kép (130)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1085)
    • 5 Csillag(1056)
    • 4 Csillag(24)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 28/01/2021

    самая быстрая доставка! быстрее еще не было 2 дня в нижний новгород! качество отличное все устраивает более чем) берите не пожалеете !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/06/2021

    Minden rendben, jól működik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/03/2021

    buon connettore, resistente ottima produzione

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/11/2021

    Kiváló!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/06/2021

    Bon produit !👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2021

    Jó adapter az én égi zóna 03o Google antena

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/02/2020

    Ez nem valami. Ez a U-Sarner. 90 fok. 90. Sarok 90 fok alatt. Sárga, nagyon sárga. Ha szükséged van rá, tudok szerezni egy másik képet.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/11/2018

    This item was well packed and and arrived undamaged. This is a right angle connector to attach a FPV antenna to a receiver or transmitter. It does the job well. This product is good quality at a great price. I recommend this item.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Mrojod
    MX
    11/10/2018

    you can’t ever had enough adapters! always handy to have them when needed! recommend buying this so you don’t great for my polarized antennas even for patches antennas

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • naoVIP4
    JP
    01/05/2018

    I received a wrong item that is different from the item I ordered. I ordered SMA Male To Female Adapter. However, it was RP - SMA Male To SMA Female Adapter sent to me. Please be careful in the future.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft9 537
    • Ft3 814
    • Ft4 194
    • Ft3 814
    • Ft4 917
    • Ft10 301
    • Ft9 811
    • Ft5 720
    • Ft3 625
    • Ft2 310
    • Ft8 357
    • Ft7 898
    • Ft28 089
    • Ft4 293
    • Ft32 349
    • Ft7 630
    • Ft194 970
    • Ft3 100