Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (636)
  • Kép (109)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(636)
    • 5 Csillag(600)
    • 4 Csillag(30)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/06/2020

    Ich bin begeistert von diesen Antennen. Ich habe inzwischen drei in Verwendung, zwei an Quadcoptern und eine an meiner Brille, und ich erhalte auf long Range ein sehr gutes Bild, so dass mein persönlicher Rekord bis jetzt bei 5.48 km liegt. Ich kann sie bedenkenlos empfehlen. I am enthusiastic about these antennas. I now have three in use, two on quadcopters and one on my glasses, and I get a very good picture on the long range, so that my personal record is 5.48 km so far. I can recommend her without hesitation.

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 15/04/2021

    Awesome antenna. you can find the Spectrum analyser plot, it is tunned for central channels. S11 and VSWR in the pictures

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/07/2020

    Perfect for long range quad. I use this and the short version for my DJI long range quad. performance is great, I see constant 50 mbit up to 4km, wich is great!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 08/06/2021

    good product. light weight. durable and good range.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/04/2022

    iFlight minőség, kellően masszív de rugalmas, igényes kialakítás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/03/2022

    Rendben megérkezett. Hibátlanok, Ahol nem zavaró a kicsit hosszabb vtx antenna, ott érdemes használni, ezt kevésbé tudja kitakarni a drón teste.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/07/2021

    nagyon jó antenna használata szemüveg ev 300d És a Flywood felfedező lr a drón az Albatros antenna ment 2km az eredeti Felfedező antenna is jó, de ha azt hiszem, hogy ez egy kicsit jobb az Albatros

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/09/2020

    legjobb antenna vettem, a munka nagy és nagyon merev, így túlélni összeomlik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/08/2022

    Kiváló szuper hosszú és merev antenna teljesen ajánlott

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/07/2022

    Jól hajlik, jól közvetít.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$21.99
    • US$18.90
    • US$55.99
    • US$6.90
    • US$16.99
    • US$25.80
    • US$5.99
    • US$7.15
    • US$12.50
    • US$349.99
    • US$109.99
    • US$89.99
    • US$17.99
    • US$115.59
    • US$19.99
    • US$62.99
    • US$25.90
    • US$12.99