Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (25)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(25)
    • 5 Csillag(24)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 16/06/2021

    everything but the axles on this rc is top notch! i snapped 2 of 4 in 4 days.. but my soloution was just to put the tt02 spares i had made of composite and steel they just have more flex. as soon as you hit a curb with rubber tires on it at all the stock axles bend and once aluminum is bent its no good but aside from that 5 out of 5 i also run it with a 2s arrma senton setup the spektrum smart kit it is possible haha

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/10/2021

    az első 20 percben lecsupaszította a diffs-t egy csiszolt 550 motorral

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/04/2020

    This is a very nice chassis, other than the fact that the axils were sticking out of the side of the box and were bent and the threads are messed up when I received it ,but at least I fixed it up so I can use it . Thank you John

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 12/08/2020

    Nagyszerű alváz eddig, ez egy kicsit nehéz, hogy a kerekek a felni, de ez kivitelezhető. Amikor a kerekeket a tengelytengelyre szorította, az letört, ezért ne húzza túl erősen.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 06/10/2020

    awsome!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2021

    Franchemnt super produit déjà assemblé ( sauf les roues ) et semble vraiment bon en qualitée et c'est bien du 1:10 ma coque rentre perfect !!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/02/2021

    Excelente acabado. El espacio de la batería le calza perfecto a una Venom 2s de 5000. El chasis viene con aros y llantas de drift !!!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 21/05/2021

    egyszer raktáron csak 4 nap szállítás 👍 az alváz jól néz ki, és jó mérkőzésnek kell lennie a musztáng testhéj

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/06/2021

    Most jött a postával. Jól néz ki, csak futómű kell a felszereléshez.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2021

    frage wurde der Artikel schon versant

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft31 598
    • Ft73 590
    • Ft46 857
    • Ft2 538
    • Ft19 247
    • Ft11 948
    • Ft70 467
    • Ft45 140
    • Ft67 300
    • Ft4 356
    • Ft11 350
    • Ft2 513
    • Ft5 658
    • Ft3 142
    • Ft4 491
    • Ft62 586
    • Ft9 904
    • Ft7 988