Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (96)
  • Kép (14)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(96)
    • 5 Csillag(92)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/02/2021

    Arrived safely fits like a glove I have a stock trx4 Rim and tire in it Pretty good quality not gonna weather well but can hold a big tire definitely worth the price and has the perfect image on it For my Gladiator

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/09/2021

    Jó állapotban érkezett, illeszkedik a 2.2 abroncshoz, legyen óvatos, mivel a nyomtatás könnyen ledörzsöli. Nézd meg az alját, hogy az élet olyan, mint a sziklamászás. Lehámoznak a betűk.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/06/2021

    gyors szállítás köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/04/2021

    Nice tire cover for my HG P402 with Jeep shell. Big enough for a 2.2 Tire.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2021

    Szép munka kerekes fedél!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/08/2019

    Faster delivery than I was expecting, very well made, extremely flexible, the only thing left to do is make a dummy foam tyre & install everything onto the RC Car. The item will fill out over the false foam tyre, so everything is looking good.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • REMVIP2
    CA
    19/05/2020

    Fun accessory for your rigs! Covers your unsightly spare tire & adds some definition to your rear-end! Wish they had more designs... Good buy. Happy motoring!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2019

    goed product mooie afwerking

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2020

    Fast delivery to UK. Well packaged. Looks great. I look forward to getting it set up with my RCs!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2020

    10/10

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 974
    • Ft12 808
    • Ft18 376
    • Ft6 625
    • Ft3 311
    • Ft5 119
    • Ft8 282
    • Ft2 648
    • Ft4 516
    • Ft5 963
    • Ft10 843
    • Ft4 486
    • Ft5 631
    • Ft53 931
    • Ft11 747
    • Ft28 620
    • Ft4 305
    • Ft3 974