Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (98)
  • Kép (14)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(98)
    • 5 Csillag(94)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 15/01/2020

    helyes érkezés. egy gyors vallomás feltárja, így valóban kínál funkciók meghatározott. nem tapad megfelelően festett falra. azonban mosható és újrafelhasználható. Köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2020

    Ma kézbesítették, A felületi teszt megerősítette, hogy kitart. Köszönöm, Michal

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/09/2019

    Celkom rýchle doručenie. Jedna strana pásky lepí ako klasická lepiaca páska. po prilepení k podložke odstránite fóliu a môžete prilepiť aķýkoľvrk predmet.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/11/2019

    Great product! Great site! Thanks Banggood!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/10/2019

    Leaves no adhesive marks after removal. So far he keeps what I stuck with it. I have no long-term experience with the product, I wonder how long it will hold on to the stuff.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Nenad
    RS
    26/08/2019

    Surprisingly fast delivery, the product is good quality but also a little sticky.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/09/2019

    I'm pretty impressed with the performance of this tape. really good! I was using more expensive 3m products, but this one surpasses them!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/09/2019

    very strong tape,finally i found one tape to hold the speaker,usually in 2 days the speaker falls with this tape it is still standing sor 4 days now

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/05/2020

    Coli bien reçu et en bon état. J'apprécie le service ici.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/05/2020

    very useful. I'll buy again

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft8 279
    • Ft13 144
    • Ft31 588
    • Ft2 940
    • Ft4 043
    • Ft3 182
    • Ft4 412
    • Ft3 501
    • Ft7 722
    • Ft5 148
    • Ft5 884
    • Ft2 940
    • Ft5 148
    • Ft2 864
    • Ft2 940
    • Ft34 213
    • Ft8 091
    • Ft2 204