Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (2130)
  • Kép (375)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(2130)
    • 5 Csillag(2042)
    • 4 Csillag(77)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(6)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/09/2018

    Отличные, оригинальные пропеллеры. Мне очень нравятся как они летают. Я всегда их ставлю на свои моторы 2205 2300кв

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/09/2018

    They're cheap and they work! Good for a beginner pilot like myself since I crash and can afford to replace broken props.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2018

    Die Propeller sind sehr gut verarbeitet. Sie lassen sich sehr gut biegen und brechen nicht so einfach. Sie machen sehr guten Eindruck.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/07/2021

    A propellerek 15 nap alatt érkeztek, most már csak ki kell próbálni... az egyetlen dolog, amit észrevettem, hogy puhább, mint a dalprop 5045

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/05/2021

    dotarly w twardym opakowaniu, dotarly cale i zdrowe. jeszcze na nich nie latalem ale napewno bedzie dobrze. polecam produkt i sprzedającego.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/12/2020

    desde el día que los probé, creo que es un acierto en cuanto a calidad-precio. Las seguiré comprando.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/02/2021

    nice

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2021

    Güzel ürün. Başarılı kargo. Direct Mail ile 9 günde elime ulaştı. Ancak renkler koyu değil gibi. Yani kırmızı aldığım pervane aslında pembe gibi. Buna dikkat etmekte fayda var.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/10/2020

    Jó kellékek

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/07/2021

    már használja ezt a márkát kellékek 2-3 éve Repülj jól. jó érték és 20 kellékek egy készletben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 113
    • Ft21 323
    • Ft19 747
    • Ft3 170
    • Ft9 784
    • Ft6 290
    • Ft2 464
    • Ft15 866
    • Ft2 113
    • Ft20 099
    • Ft4 892
    • Ft13 045
    • Ft23 082
    • Ft3 051
    • Ft19 747
    • Ft2 464
    • Ft22 288
    • Ft2 464