Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (381)
  • Kép (64)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(381)
    • 5 Csillag(315)
    • 4 Csillag(45)
    • 3 Csillag(13)
    • 2 Csillag(4)
    • 1 Csillag(4)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/10/2020

    kiváló termék Megvan az összes tartalom, hogy azt mondta, a leírás kaptam, időben a minőség és a design nagyon jó, köszönöm, bumm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/10/2020

    chegou em 11 dias úteis, não paguei nenhuma taxa. veio bem embalado, todos os acessórios dentro de um saquinho e uma flanelinha para limpar as lentes

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2021

    fotó készlet okostelefon teljes mindent, amire szüksége van, bot objektív távirányító sügér. tökéletes 👌

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/12/2020

    it just arrived and I'm very happy with it already, really good quality and for the price I paid, totally worth it! *arrived in a plastic bag, I put it in a box I had to make the photos *I'll update as soon as I go out to take some photos and try it out but I'm so excited cause it's legit a great gadget!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/05/2021

    Az anyag minősége kicsit jobb is lehetett volna. Ez a második alkalom, hogy megveszem a terméket, amit a barátom látott tőlem, és tetszett neki, ajándékba vettem neki. Ha óvatosan használják, és megszokja, hogy egy kicsit, akkor is kap jó eredményeket.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2021

    nagy eszközök, fotók készült makro lencsék és hosszú kilátás fókusz

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2021

    good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • bringho
    SE
    22/01/2021

    Parcel in the regular plastic bag with no protektionism what so ever. It comeqs with double lens caps on the tele lens but only yheq front cap on wide and fisheye lenses. Good quality for the price.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/12/2020

    Recibi mi pedido completo y mas rapido de lo q lo esperaba, sin dudar muy recomrndable, gracias, saludos desde Guadalajara, Jalisco, México 31/12/2020 fueron 19 dias de espera.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2021

    Csak kicsomagolom, kihasználom, és elmondom, hogy ment.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6 342
    • Ft8 186
    • Ft4 314
    • Ft2 846
    • Ft9 247
    • Ft25 150
    • Ft3 913
    • Ft7 832
    • Ft5 547
    • Ft5 695
    • Ft3 697
    • Ft5 177
    • Ft4 625
    • Ft6 734
    • Ft5 695
    • Ft3 234
    • Ft3 389
    • Ft13 563