Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (67)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(67)
    • 5 Csillag(60)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 22/06/2021

    Alapvetően a leírtak szerint működik, de csak akkor, ha az akkumulátor csatlakozik hozzá. Először csatlakoztattam a napelemet, és meglepődtem, hogy minden halott, és a képernyő nem mutat semmit, de miután csatlakoztattam az akkumulátort, minden működött. Van egy csomó vicces elírások a kézikönyvben, mint az, aki írta, nem is érdekli, hogy olvassa el legalább egyszer :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/03/2021

    A termék, amit használtam következetesen eddig nem volt semmilyen probléma azt ajánlanám a minőségi termék kaptam 9 nap megvettem, beleértve a tarifákat.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/08/2021

    Arrived before the indicated time, I am already using one and can only write good about it. A megjelölt idő előtt érkezett,már használok ilyet és csak jó tudok írni róla.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/09/2021

    Jól működik. A szélturbinát is elfogadja energiaforrásként. CE-címkével rendelkezik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2020

    produto cumpre com a descrição, apesar de não ter usado ainda. E chegou bem antes do prazo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/06/2021

    Gondjaim voltak a postahivatallal.. Fel kellett hívnom párszor, hogy kijavítsák a városi irányítószámomat. Hónapokba telt, mire a kezembe került, a parancs gyakran oda-vissza járt Săo Paulo belső osztályának központjából. Elvesztek a szállításkor. Az volt a gondom, hogy megsértsem a kérésemet, de nem volt jó. Sérülten érkezett.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/04/2021

    Excellent product as always from this supplier. The quality is up to their usual standard (First Class) and price would be very hard to beat. This particular item was very quickly sent from within the UK, but would've been only have been 1 or 2 days more from China, from whom items are normally received as fast as they would be from a UK supplier.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/04/2021

    Well packaged and excellent delivery time (9 calendar days from order). I bought this because I am experimenting with my own charge controllers and wanted a standard PWM controller to act as a baseline for my experiments. I haven't really used this seriously yet, but at first look, it seems a tidy unit and well made. It's too soon for me to give a solid recommendation.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2020

    Good...fast...BUT: - when leaving UK you got a tracking number ! - when reaching EU country... this tracking number becomes void and you just wait... One day a local shipping company rings the door bel with the package with a COMPLETE different tracking number ! Why ? ...or why can't the buyer see when the tracking number changes jQuery111308484241490804509_1608145134227?

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/07/2021

    Ma reggel kaptam meg a rendelést. Köszönöm a gyors szállítást. Holnap megnézem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft13 074
    • Ft60 658
    • Ft2 176