Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1760)
  • Kép (142)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1760)
    • 5 Csillag(1720)
    • 4 Csillag(32)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 15/05/2021

    Félelmetes ár!!nézni minőségi!!Nem várhatja, hogy használja, és kiváló, hogy csak a tartalék!!!Nem túl rossz a szállítási idő sem!!Köszönöm, hogy a BGGG!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/04/2020

    Buon prodotto, buona qualità /prezzo. La confezione contiene 10 pezzi, lunghezza 15cm,a 3 pin per collegamenti servi Futaba etc. Ogni prolunga ha femmina da un capo e maschio dall'altro capo. A questo prezzo CONSIGLIO!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/05/2018

    Удлинители для сервоприводов длиною 15 см. на кабеле присутствует маркировка AWM 1007, 24AWG, на вид качественные!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/01/2021

    Good quality and saved me time from making my own. I use them on rc cars for connecting the spare channels on 6 channel dumborg receivers to various accessories.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 27/04/2017

    na prepojenie súčastí drona je nevyhnutné. pracuje správne a uľahčilo mi to čas. The connection of drones is essential. It works right and it makes it easier for me.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/06/2019

    muita qualidade veio tudo certinho. adorei ótimo produto. eu recomendo a compra.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/03/2018

    As described, 10 pcs of wires, but a little shorter than 15cm (maybe 14.5 or so, see photo). I boutght them to make some JR-jst adapters, so they are ok for my needs. Insulation is PVC or smth like that so wires aren't very soft. Connectors works well.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/09/2017

    I bought these extension wires to connect to my newly bought remote control car spot lights to my also newly bought 4-AA battery holder. It works as expected. There is absolutely no problem with this purchase. Delivery timing was as expected, and the items arrived exactly as described. Thank you!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2016

    Excelente extensor de fios de servos. Facilita na hora de retirar a asa do aero, principalmente se os servos de ailerons e flaps estão no centro da asa.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/10/2016

    Produit de très bonne qualité, fait son travail. Ce monte parfaitement entre récepteur et servo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$2.29
    • US$10.38
    • US$27.71
    • US$8.07
    • US$5.76
    • US$25.40
    • US$6.92
    • US$10.38
    • US$26.55
    • US$1.99
    • US$6.92
    • US$11.49
    • US$18.39
    • US$9.23
    • US$3.95
    • US$5.76
    • US$10.99
    • US$105.99