Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (72)
  • Kép (8)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(72)
    • 5 Csillag(67)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/01/2020

    Az áru jó. A kiszállítási szolgáltatás a ЄКСПРЕС szörnyű. pontos cím van a csomagon, és a csomagon feltüntetett helytől 20 km-re a postahivatalba viszik. Nem ajánlom a köd Expressz 👇

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/02/2020

    Remek szerepek, 👍🏼 Szállítási idő egy kicsit hosszú, de az elvárásaim több, mint meghaladták az ár! Már megrendeltem a következő párat! Könnyű összeszerelés és szuper fényes! Első osztályú

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/09/2020

    Kapott ma 45 nap, hogy a rezidenciám, ez egy kicsit kicsi gondoltam, hogy nagyobb, nem tesztelte még úgy tűnik, hogy jó minőségű, több végül ajánlom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/07/2020

    these are better than more expensive ones I purchased on BG. very bright and motion detection is great. very pleased. I did US shipping to a US residence. it was pretty slow. nothing with BG is ever fast but the lights are wonderful. probably get two more. always buy more than you think you need.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/08/2020

    Hi, Banggood. I received my two lights; however, both of them have spots on the solar panel and don't wor as supposed to, they only work for around 3 hours per night, and they are charging with direct sunlight for approximately 10 hours per day.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/12/2019

    It's working as stated by the seller. Very good. It will be better if a replaceable battery slot is provided, do that it can be used in house without charging in sunlight. It gives sufficient light in my staircase area.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/12/2019

    работает хорошо👍🎅

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2020

    Dolgozni!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2021

    Ezek nagyon fényesek, és elegendő napi töltést vesznek igénybe a téli magas északi szélességi fokon, ahol élek, annak ellenére, hogy a napelem kicsinek tűnik a belső 18650-es cella számára. Egyáltalán nem tűnnek vízállónak, és nincs tömítésük vagy tömítésük. Azonban, mivel teljesen ki vannak téve az esőtől, a hótól és a fagyos időjárástól, tökéletesen működnek abban a hónapban, amikor beszerelték őket.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • SidVIP3
    SR
    28/10/2020

    Worked instantly out of the box. Very bright. Has 4 modes; -Off -Motion triggered -Dimmed on -On I have yet to fully test the solar panel and such. Solar panel was loose out of the box. wires still connected but the glue holding it was dry. Easy to fix however so I won't dock stars.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft9 929
    • Ft15 081
    • Ft4 457
    • Ft5 514
    • Ft19 129
    • Ft19 129
    • Ft3 182
    • Ft7 690
    • Ft4 457
    • Ft35 898
    • Ft3 297
    • Ft3 466
    • Ft6 018
    • Ft4 740
    • Ft3 319
    • Ft3 182
    • Ft3 103
    • Ft10 828