Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (72)
  • Kép (13)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(72)
    • 5 Csillag(66)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 25/05/2022

    I test this inverter with only 2050W because my strong batteries are still on the way. To make it short, I think that this Inverter can deliver not more than 8000W AC. The reason is that I found the same Inverter from another source and they offer only 8KW and 12KW Inverters! Also Inside there are 4 x 50Amp DC Fuses. Given you have an 53V Battery and the maximum of 200Amp you get 10,6Kw DC Power, if you then add the efficiency lets say 86% you get only 9,116KW AC Power. If you than have the case that the Battery Voltage drop to 40V (2,5V per cell 16SLiFePo4) you get the maximum of 8Kw DC and 6,9Kw AC This is OK for this price but you should think about it if you consider to use the full advertised 10Kw, It is only the DC Power not the useable AC Power. So it look like that the Seller was relabeling the Inverter from 8Kw AC to 10Kw DC. This is no big problem for me because I only need 5KW at max, so I bought the "10KW" Inverter to get enough permanent poweroutput. I take an look inside but do not examine all the Power Mosfet. It looks like that the DC Side uses 2x of eleven Kia KNP9120A Mos. And some of murata diodes for the 400V side. At the AC Side you can not see anything without remove the holders from the Mosfet or IGBT. I changed the Cu bar connection to the DC clamps with extra washers, because they pulled the PCB Upside. You can see it on the pictures.

    Hozzászólások (9)
    Mutasd az eredetit
  • 06/07/2022

    10 nap alatt érkezett Törökországba, nagyon gyorsan szállították... Még nem próbáltam ki a terméket

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 10/06/2022

    Azt hiszem, a napenergia-inverter nem rossz az egyetlen dolog, amit nem szeretek a tápegységből az, hogy a napenergia-inverter rajongója okos ventillátor amikor a belső tápegység felforrósodik, a ventillátor elkezd lehűlni a tápegység belsejében és számomra már túl késő, hogy a ventillátor lehűljön a tápegység belsejében Láttam napenergia inverter intelligens ventillátor 6 hónap után abbahagyja a munkát a teljesítmény-inverter nagy része a hő miatti károsodás amikor megvettem az első tápegységem, megváltoztattam a ventillátor vezetékes kapcsolatát 2014-2022 A teljesítmény-inverterem még működik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/06/2022

    Nagyon jó jött, ahogy akartam, és a leadás gyors élvezte sok.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 25/06/2022

    🤩 fantasztikus, nagyon jó és gyors szállítás 📦. és szép csomag. szupererő-inverter. Nagyon köszönöm, hogy itt vagy.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/06/2022

    Vissza akarom kapni a terméket Nem alkalmas Az én 60 hertz-em Az inverter 50 Hertz Változtassa meg a termék jobb Csak 60 hertz-et akarok 10 000 wattot akarok, 60 hertz-et, 24 voltot. Ez az, amit akarok Hogyan adják vissza a parancsot?

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 20/07/2022

    részletek YouTube a hálózat Mehmet hivatalos felülvizsgálat teszt kedvezmény kupon ajándék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/07/2022

    A termék jó, de nem angol nyelvű útmutató beállítás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/06/2022

    A készülék elképesztően gyors és kiváló állapotban érkezett, még nem próbáltam ki, néhány értékelést adok hozzá, miután kipróbáltam

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/06/2022

    Gyorsabb volt, mint vártam. Még nem próbáltam, de a sebesség tökéletes. Kösz, bumm

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$109.29
    • US$94.70
    • US$79.68
    • US$51.96
    • US$79.99
    • US$39.26
    • US$78.53
    • US$69.29
    • US$89.99
    • US$89.99
    • US$35.99
    • US$161.69
    • US$89.46
    • US$34.99
    • US$26.55
    • US$127.04
    • US$63.51
    • US$37.99