Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (29)
  • Kép (1)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(29)
    • 5 Csillag(21)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(3)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 24/07/2018

    Se ha pedido de 12 v y han mandado de 24 v

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/08/2018

    Único problema não tem discriminação da voltagem no aparelho nem consta a potência somente na caixa de papelão então não deixar de escrever no inversor

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/06/2018

    bonjour je veux dire a propos de ce produt même je le bronche au baterie 12v ne produt que une sonnete et le temoins vert ne s'allume pas aide nous a une solution et merci

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/06/2018

    Ürün düşündüğüm gibiydi. Ambalaj ve teslimattan memnun kaldım. Zincir iyi çalışıyor. Emeği geçenlere teşekkürler.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/04/2019

    not exactly what I thought. Is meant to charge battery. I prefer the one that can charge battery from AC outlet.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/09/2018

    İstediğim 12 volt olacaktı 24 volt girişli geldi. kullanacağım yerde 24 voltu nereden bulacağız. 220 volt için çıkış soketi farklı.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/06/2018

    As advertised

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/05/2018

    It was delivered in a short time. There is only one usb output. I expected a few usb outs.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2020

    This device works a treat. I can now use my computer when there is a power failure.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/05/2019

    chegou muito rápido, bem embalado, falta testar

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft39 561
    • Ft57 628
    • Ft23 607
    • Ft22 083
    • Ft30 659
    • Ft56 735
    • Ft22 357
    • Ft19 037
    • Ft20 108
    • Ft4 184
    • Ft21 427
    • Ft25 713
    • Ft6 063
    • Ft42 858
    • Ft39 231
    • Ft51 786
    • Ft18 460
    • Ft15 176