Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (40)
  • Kép (8)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(40)
    • 5 Csillag(33)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 19/02/2022

    отличная пила! небольшая, компактная, в руке держать удобно! незаменимая вещь когда нужно быстро отпилить какие то ветки или распилить дрова для мангала. супер! мне очень понравилось

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 21/02/2022

    Excellent saw, saws well. Convenient, you can get to the farthest places, not heavy like big saws, there is enough power. I really like it, I recommend it. Take it, it helps in the work. It is better to choose models with multiple batteries, then you can work for a long time.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2021

    Dear Web Store! Please answer my question! When will I receive the missing battery? I did get the package, but there was only one battery in the package. Which was not the factory packaging !!! Incomplete performance! Tisztelt Webáruház ! Kérem, szíveskedjenek a kérdésemre válaszolni! Mikor kapom meg a hiányzó akkumulátort? Valóban megkaptam a csomagot, de csak egy akkumulátor volt a csomagban. Ami nem a gyári csomagolás volt !!!Hiányos teljesítés! 1000W One Kézi vezeték nélküli elektromos láncfűrész fa Mini vágó fűrész famegmunkálás Stílus: #2 Dugó: EU csatlakozó X1 1000W One Kézi vezeték nélküli elektromos láncfűrész fa Mini vágó fűrész famegmunkálás Két db akkuval rendeltem, amint a megrendelésen is szereplő képen is látszik. Ezt is fizettem ki előre. 1 db akkumulátorral érkezett meg, egy össztákolt csomagban ! Nem az eredeti csomagolás! Számla nincs! Kérem, szíveskedjenek megküldeni a másik akkut is. Ki van fizetve!!! Ez így nem korrekt!! Üdvözlettel:Horváth Béla E-mail: horvath-bela@freemail.hu

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2021

    A termék menetrend szerint érkezett, és a csomagolás jó állapotban volt. Nagyon tetszett a fűrész, ahogy a metszést is nagyon jól csinálja, és két akkumulátorral a szolgáltatás többet hoz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2022

    A termék néhány törött darabbal érkezett

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/02/2022

    veio super rápido, bem embalado, e tal e qual o que foi prometido. recomendo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/03/2022

    Útdíj-készlet

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/02/2022

    come da descrizione,arrivato in anticipo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2022

    Meglepően erős eszköz. Azt javaslom, akár 20 cm fa vastagsága. Az akkumulátorok nem túl erősek, de kettő van belőlük. A Makita-kompatibilitás nagyon hasznos.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/04/2022

    Az eszközt még nem kaptam meg! Véletlenül jelöltem be, hogy megkaptam! Nagyon nagy szükségem van rá, úgyhogy kérem, legyenek körültekintőek a kiszállításban!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$40.99
    • US$9.59
    • US$8.57
    • US$36.99
    • US$54.05
    • US$11.99
    • US$41.33
    • US$14.99
    • US$54.99
    • US$81.99