Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (378)
  • Kép (34)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(378)
    • 5 Csillag(357)
    • 4 Csillag(17)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 16/03/2021

    Great to cable management. I used to organize all cabes in my telescope and adjust the network cables in my house.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2021

    Jól van.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2019

    super towar polecam ,... wery good super towar polecam ,... wery good super towar polecam ,... wery good super towar polecam ,... wery good super towar polecam ,... wery good super towar polecam ,... wery good super towar polecam ,... wery good super towar polecam ,... wery good super towar polecam ,... wery good super towar polecam ,... wery good super towar polecam ,... wery good super towar polecam ,... wery good super towar polecam ,... wery good super towar polecam ,... wery good super towar polecam ,... wery good super towar polecam ,... wery good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/11/2018

    Supporto autoadesivo per cavi, si fermano con una semplice fascetta, aderisce a qualsiasi superficie meglio se pulita e liscia. si può utilizzare in casa per il computer o gli elettrodomestici, in auto e/o nella moto. Ottimo prezzo e anche la qualitù ++++++++++++++++++++++++

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/09/2018

    it is a must have item in every household. very practical and has a lot of capabilities to tide things up or cable management. you can use the sticker on the back or it has 2 holes for nail or screw. I am recommending to buy it

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2019

    La relación calidad precio es insuperable, el pegamento se sostiene muy bien. buen producto. Plástico Resistente y si el pegamento se daña, se pueden poner dos tornillos de M2. Recomendable

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/11/2018

    Esta muy bien y a buen precio muy práctico para organizar cables y me los “roban” mucho para adornar con globos, estos en particular me parece que traen poco pegamento pero resulta suficiente

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/10/2018

    Il prodotto è come descritto, funzionale ed economico. Il biadesivo è di basso spessore e bisogna vedere nel tempo se terrà o tenderà a staccarsi .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/04/2019

    good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/10/2018

    Artículos de muy buena calidad a un buen precio Llegaron en excelente condiciones

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft7 741
    • Ft6 502
    • Ft6 437
    • Ft7 868
    • Ft7 152
    • Ft8 583
    • Ft7 152
    • Ft7 508
    • Ft7 508
    • Ft2 859
    • Ft6 437
    • Ft4 290
    • Ft3 931
    • Ft3 575
    • Ft2 490
    • Ft2 785
    • Ft3 215
    • Ft18 241