Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1475)
  • Kép (138)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1475)
    • 5 Csillag(1408)
    • 4 Csillag(54)
    • 3 Csillag(11)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 13/12/2021

    Arrived as described. The only thing remaining is to try them. Also for everyone ordering in EU, the package might have extra fees and charges.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/05/2021

    The package arrived quickly and as described in the order

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/11/2021

    Mennyiség szükséges és a többi minőség, ha megpróbálja

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/10/2016

    Bel kit, semplice e completo di 102 pezzi con tubetti di carta vetrata di tre diversi diametri e relativi supporti per essere utilizzati con attrezzi tipo dremel. Qualità non molto elevata, ma svolgono estremamente bene il loro lavoro (anche se per poco tempo poichè si consumano abbastanza in fretta)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/09/2017

    Arrivé après 46 jours,bien emballé, Excellente qualité, le vendeur et les marchandises que recommander clairement. merci au vendeur pour un bon produit.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2020

    Muito bom produto. Recomendo a todos no ML. Muito bom produto. Recomendo a todos no ML. Muito bom produto. Recomendo a todos no ML. Muito bom produto. Recomendo a todos no ML. Muito bom produto. Recomendo a todos no ML. Muito bom produto. Recomendo a todos no ML. Muito bom produto. Recomendo a todos no ML.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/10/2019

    Producto bien embalado y recibido en perfectas condiciones. Es tal cual se describe y con una buena calidad inicial a la espera de saber como se comporta en uso prolongado.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/11/2017

    Упаковано в пакет обычныйкомплектность правильнаянаждак хорошийно сами барабануики мягкиедля сильных нагрузок не идут начинают прокручиватся!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/09/2017

    Se ven bien los materiales. Se tienen que pegar a la herramienta de corte, ya que si no se pegan, tienden a girar sobre la herramienta. pero funcionan bien

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 6Blacx
    ID
    03/10/2016

    This is very nice and very in line with expectations. abrasives which now comes very neat manufacture compared with the first. connection look smooth and tight. maintain its quality for the future

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$32.33
    • US$9.99
    • US$9.23
    • US$5.81
    • US$18.99
    • US$10.88
    • US$29.89
    • US$17.31
    • US$18.99
    • US$20.78
    • US$9.23
    • US$40.41
    • US$20.78
    • US$30.02
    • US$14.59
    • US$83.15
    • US$14.99
    • US$13.29