Vásárlói vélemények

4.86 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (37)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(37)
    • 5 Csillag(33)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 19/05/2021

    Milyen remek kulcstartók! és egy ilyen jó ár, kiváló minőségű és jobb, mint néhány drágább is vettem! Tökéletes egy RGB fórumon is! A szállítás is szuper gyors volt!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/03/2021

    llegó muy rápido, mucho antes de la fecha establecida, son de exelente calidad y me gustó cómo quedó 10/10

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 12/07/2021

    Tovább tartott, mint ígértem, és a csomag eltalált, de a kulcssapkák jobb minőségűek, mint gondoltam.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/10/2020

    とてもクオリティ高く素晴らしいです。値段が安すぎると感じるくらい。日本語109keyも出してくれると最高です。

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/06/2021

    The product arrived in 2 weeks and is amazing with a nice texture, note it fits on most switches even my red dragon k55 can fit them and some other keyboards, I have. Honestly i recommend you should buy it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/05/2021

    A kulcssapkák nagyszerűen néznek ki, és nagyon szép textúrával is rendelkeznek! Ezek fényesen ragyognak. Az egyetlen kifogásom az, hogy néhány betűben a betűtípus furcsán néz ki, de összességében minden teljesen nagyszerű!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2021

    Got delivered white centre with pink special keys. (enter, ctrl, shift, caps, etc.). I was expecting it to be the other way around, but it still looks good. Caps are good quality, nice sounding, nice feeling to type on.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/06/2021

    Kiváló minőségű pbt kulcssapkák. A fehér elég vastag ahhoz, hogy ne ragyogjon át ott, ahol nem kellene. Nagyszerű csomagolás is.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 08/09/2020

    otimo servico da banggood, keycaps otima e coube direitinho no meu ducky e no anne pro do meu irmao

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 21/07/2021

    Nagyon jó, Jött 1 héttel a becsült szállítási idő előtt! Szinte minden billentyűzetre illeszkedik, beleértve a redragon k552-t is

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft16,158
    • Ft6,834
    • Ft8,077
    • Ft8,699
    • Ft4,969
    • Ft3,726
    • Ft16,158
    • Ft10,253
    • Ft15,536
    • Ft8,077
    • Ft18,022
    • Ft17,401
    • Ft15,225
    • Ft30,081
    • Ft19,266
    • Ft18,644
    • Ft19,141
    • Ft9,631