Vásárlói vélemények

4.78 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (116)
  • Kép (18)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(116)
    • 5 Csillag(96)
    • 4 Csillag(17)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/08/2020

    A kulcssapkák nagyszerűen néznek ki, és jól érzik magukat egy enyhén ragadós textúrával és a fény nagyon jól halad át. A világos kapcsolók van egy szép mennyiségű ragyogás körül a kulcsok is. Néhány élek a kulcsok alján egy kicsit durva, de könnyen lehet iktatott le, hogy jobban néz ki. A kulcssapkák egy kétoldalas öntött műanyag tartóba vannak csomagolva, amelyet a benne lévő kulcssapkákhoz tűztek, és egy műanyag zacskóba helyeznek, és a zsákot egy bizonyos ponton a futár szürke műanyag zacskójába helyezik (ebben az esetben DHL). A műanyag tartó eléggé szétroncsolódott, és a kulcssapkák nagy része kilazult a műanyag zacskóban. Egyik kapcsoló sem sérült meg legalább, de a csomagolás elég szörnyű volt **Megjegyzendő, hogy néhány kupak egy kicsit merev, és nehéz lehet fel / felszállni. A szóköz eltávolítása közben kihúzta a jobb oldali stabilizátort, ami eltörte. Sikerült megjavítani a stabilizátor módosításával, hogy rendesen visszamenjen, és úgy érzi, többnyire ugyanúgy, mint korábban. Csak óvatosan, és lassan, ha úgy tűnik, beragadt Összességében elég szép költségvetési kulcskapcsok egy jó megjelenés és érzés. Csak 2 hétbe telt, hogy megérkezzen Dél-Afrikába az Expressz szállítással.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/12/2020

    When it came the box was damaged but the Banggood Support helped with my order and they shipped a new one quickly. Looks good and fits perfectly on my GK61.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2021

    Nagyon jó minőségű és nagyon szép és tökéletes a ck billentyűzeten!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/01/2021

    A Royal kl. 61 sok a billentyűzetemen, de kicsit durva, de megérdemli az árat

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/12/2020

    For under $20, not bad! It's quite thin compare to stock Anne Pro 2 keycaps, but if you just need the white, this would do.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 23/09/2020

    Very good looking and feeling! absolutly worth the price also the shipping was fast!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/12/2020

    arrived in 14 working days. looks nice and feels good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/08/2019

    Can't disagree with cost vs quality on this product. Although some keycaps are a bit rough on the bottom edges and the spacebar I got was a little warped, all in all it actually feels nice. It also sounds better than the stock crap keycaps I was using. I don't believe these are shorter than oem profile as they are the same height and size as the oem profile I was using. Definitely worth the money in the end overall.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/04/2018

    Impressive quality, i didn't expect to look that good on my keyboard (QFR-I) -High Quality -Good Font -PBT DoubleShot -Excelent price -Stunning texture of the keycaps compared to ABS The only bad thing is that it doesn't came with the ISO keys(shorter shift, <> symbols, etc), only with the enter key.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/08/2018

    I have a 5 year old quickfire XT (MX BLUE) and the stock keycaps had melted from the everyday use. Was thinking about getting some WASD custom keycaps but they were expensive AF. Bought these instead for $12 and they are very good quality. Very good VFM. If you want to replace your old keycaps get these.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft16,163
    • Ft8,080
    • Ft6,836
    • Ft8,080
    • Ft2,173
    • Ft6,836
    • Ft25,801
    • Ft8,702
    • Ft15,230
    • Ft10,256
    • Ft18,028
    • Ft17,407
    • Ft30,091
    • Ft19,272
    • Ft18,650
    • Ft19,148
    • Ft5,810
    • Ft16,474