Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (14)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(14)
    • 5 Csillag(12)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 21/01/2021

    dziala super, rozpakowalem i wystarczy przesunac jeden guzik i juz dziala. bardzo dobra jakosc w stosubku do ceny, aplikacja dziala bezproblemowo na s7 edge. polecam, ja jestem zadowolony

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/03/2021

    سرعه في الوصول ويستحق البائع ،، جيدة نوعاً ما ل جهاز الايفون

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/10/2020

    Köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/03/2020

    It works as expected, I am satisfied.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/11/2020

    It works fine, not a problem connecting it to iPad using Inskam app. No charging cable, No english user manual (although the use is pretty straightforward), the cap is Not a cap, just a plastic ring, I hope it is waterproof even without it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2021

    Good price-quality value for money. Delivery was faster than expected. Easy to install. After downloading app for use it works best by turning on airplane mode and then turn on WiFi again and select Inskam etc.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2021

    Works well with iPhone. Good picture quality. Check all items. In my delivery the mirror was missing.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/11/2020

    Oky

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2020

    Minden rendben, tökéletesen működik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/06/2020

    Az endoszkóp tökéletesen működik az iPhone-ommal. A kábel a kamerával meglehetősen merev, ami nem kell, hogy hátránya az üregek útmutatása. A képek minősége elegendő otthoni használatra. Számomra a fényképezőgépet repülőgép-modellek átvizsgálására használják. Az árért nem teszel semmi rosszat. Különben is, az alkalmazás működik ha és de nélkül. Az alkalmazásban a nyelv németül állítható be. Következtetés: Egy eszköz, amely használható meglehetősen sokoldalú.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft17 829
    • Ft11 555
    • Ft23 113
    • Ft39 589
    • Ft20 471
    • Ft22 880
    • Ft18 521
    • Ft16 558
    • Ft24 103
    • Ft5 658
    • Ft23 899
    • Ft19 496
    • Ft19 612
    • Ft18 521
    • Ft14 464
    • Ft7 844
    • Ft52 701
    • Ft50 487