Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (443)
  • Kép (36)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(443)
    • 5 Csillag(425)
    • 4 Csillag(10)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(4)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/02/2022

    Great product! Thanks Banggood!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2022

    суперррр

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/05/2018

    Diese Gabelköpfe entsprechen derselben Qualität von denen die man hierzulande in den Modellbaugeschäften zu kaufen bekommt - aber zu einem weit niedrigerem Preis !!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/10/2018

    Have been looking for these. I've bought the M2 size. The threading is correct, the clamps are strong and hold their position. Can only recommend. I'm using it on Sky shadow S800.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/09/2018

    Objednávka dorazila v pořádku, v termínu, nepoškozena. Vydličky jsou funkční, pro větší bezpečnost je dobré je více u kořene přihnout.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/05/2018

    Egal welche Art von Anlenkung realisiert werden will - diese Gabelköpfe eignen sich nahezu für alles. Die Gabelköpfe sind von guter Qualität, preislich weit unter den heimischen Preisen und gehören in jede Werkzeugkiste!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2021

    produto muito bom otima qualidade e acabamento

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2020

    Ок ))

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/10/2018

    10 pieces of metal bits with precision processing on my aircraft, super price ... I recommend this store ...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/05/2018

    I give it only 3stars since quality is not top notch as you see in picture. Price could also be better.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$37.94
    • US$10.38
    • US$4.99
    • US$8.04
    • US$9.23
    • US$14.69
    • US$11.54
    • US$20.69
    • US$19.62
    • US$10.38
    • US$9.23
    • US$10.24
    • US$9.23
    • US$24.14
    • US$8.07
    • US$9.47
    • US$57.49
    • US$5.76