Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (533)
  • Kép (67)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(533)
    • 5 Csillag(514)
    • 4 Csillag(12)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 13/02/2020

    So tiny, but so useful! I needed to add a heat sink to it for my application (20v -> 6v, 600-700 ma), but it's exactly what I needed for my project... Looking forward to finding more uses for it...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/06/2020

    really tiny. haven't tested them yet

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • CGTVIP3
    AU
    14/10/2019

    Amazingly tiny units. I am just testing their capability, but they are well made and look like doing the job of providing low voltage to my projects without requiring much space at all. It was an easy job to solder four pin headers to fit the module on a standard Wish board. I can’t believe the price! ...So I have ordered more already! Thanks Banggood, great deal.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/11/2019

    good quality, this is now the second time i bought these modules

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/04/2019

    Маленький понижающий преобразователь для питания разнообразной электроники от мощного аккумулятора.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/03/2021

    easy to use and because it is so small - I use it in my model train to reduce the brideness of lightning and for other purposes.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2021

    güzel

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/11/2018

    j'en utilise assez souvent sans aucun problèmes de fonctionnement je conseille toutefois de ne pas aller à plus de 500 mA de courant de sortie. Exemple de bidouille pour un éclairage latéral double pour le microscope G600 2 de ces régulateurs plus deux modules pwm pour la variation d'intensité (2 leds de 3W en éclairage)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/09/2020

    Ez a termék jól működik. Kicsi, akkora, mint egy szög. A bemeneti értéktől függetlenül (amelynek magasabbnak vagy egyenlőnek kell lennie) rögzített kimeneti feszültséget képes kibocsátani. A chip a kimeneti áramtól függően kicsit (40 vagy 50 °C) melegszik, de kevesebb, mint egy hagyományos szabályozó. van egy enyhe elutasítása a vágási frekvencia (40mv és 340khz) a kijáratnál. Ez azonban kiváló az ár és nagyon kényelmes

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 02/07/2021

    Köszönöm 🌟🌟🌟🌟🌟

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$8.04
    • US$9.19
    • US$4.99
    • US$2.99
    • US$10.38
    • US$8.99
    • US$6.89
    • US$15.15
    • US$4.47
    • US$3.99
    • US$11.05
    • US$4.59
    • US$4.13
    • US$4.71
    • US$4.59
    • US$25.91
    • US$11.49
    • US$78.59