Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (89)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(89)
    • 5 Csillag(79)
    • 4 Csillag(9)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/01/2021

    el producto muy bien son originales, lo único que no me gusto que lo mandan en una bolsa de cierre y ya prácticamente no tiene nada de protección abra que ver si sirven

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/09/2021

    Úgy érzem, egy kezdőnek ez olyan lenne, mint egy sima kék. Vettem 7 csomagot, és mind a 70 kapcsoló jó állapotban érkezett. Tudom, hogy használja őket az én gk64xs amit én is nagyon ajánlom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2020

    Nagyon szép hang nekik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/07/2019

    Ich finde die Schalter ziemlich Teuer und die Schalter lassen sich schwer bei mein Keypad rausnehmen, dafür ist es sonst ziemlich gut. Was die Schalter bei mir gefallen, ist, dass die zwei mal klicken und, dass der Weg sie zu drücken nicht so weit ist, somit sind sie um einiges besser als die blauen Schalter von Cherry MX.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 13/05/2020

    The number of switches was correct. Packaging was also okay. Nothing to complain about. I use the switches together with Pale Blue switches with a GK64 keyboard. The alphas are pale blue switches, the modifiers and numbers jade switches. I am very satisfied with the result. The jade switches are much more tactile than the pale blue switches ... but they feel and sound awesome. If you like tactile and slightly heavier swiches, you can buy without hesitation.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2020

    I was surprise of how quick it was shipped and delivered to me taking account the pandemic that‘s been going around. The switches are as good as expected, great quality, great service!!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 26/07/2020

    néhány hajlított csapok miatt a szállítás, de összességében elégedett a vásárlás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/07/2021

    Ezek a kapcsolók biztosan nem túlértékelik a kattintásukat. A kattanások, mind a sajtó, mind a kiadás a kapcsoló nagyon hallhatóak, a hangmagasság egyértelműen eltér a doboz fehér. Hangosabbak, mint a fehér dobozok. Nekem személy szerint a doboz jádes egy kicsit hangos, és jobban szeretem a fehér dobozt. Ha azonban keres egy nagyon hangos kattintás, ezek biztosan a legjobb választás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/11/2020

    Very nice switches, I got the number of switches I was expecting, no pins were bent. The only reason it isn't 5 stars is because it doesn't come pre-lubed.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 20/05/2021

    Túl nagy a csend az én szuper kövér gazzew bobámhoz képest. Nem biztos, hogy csak én, de alig hallom a kattanást. Ezek vajas sima és tökéletes tavaszi minőségű, bár így kiderült, nagyon jó a végén.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft8 474
    • Ft6 052
    • Ft9 382
    • Ft25 125
    • Ft18 162
    • Ft18 767
    • Ft4 992
    • Ft12 652
    • Ft16 648
    • Ft6 052
    • Ft17 859
    • Ft16 951
    • Ft16 345
    • Ft14 831
    • Ft19 070
    • Ft18 162
    • Ft24 519
    • Ft3 993