Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (97)
  • Kép (8)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(97)
    • 5 Csillag(86)
    • 4 Csillag(10)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 15/09/2021

    Úgy érzem, egy kezdőnek ez olyan lenne, mint egy sima kék. Vettem 7 csomagot, és mind a 70 kapcsoló jó állapotban érkezett. Tudom, hogy használja őket az én gk64xs amit én is nagyon ajánlom.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2021

    el producto muy bien son originales, lo único que no me gusto que lo mandan en una bolsa de cierre y ya prácticamente no tiene nada de protección abra que ver si sirven

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2020

    I was surprise of how quick it was shipped and delivered to me taking account the pandemic that‘s been going around. The switches are as good as expected, great quality, great service!!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 26/07/2019

    Ich finde die Schalter ziemlich Teuer und die Schalter lassen sich schwer bei mein Keypad rausnehmen, dafür ist es sonst ziemlich gut. Was die Schalter bei mir gefallen, ist, dass die zwei mal klicken und, dass der Weg sie zu drücken nicht so weit ist, somit sind sie um einiges besser als die blauen Schalter von Cherry MX.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2022

    Jó :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2020

    Nagyon szép hang nekik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/07/2020

    néhány hajlított csapok miatt a szállítás, de összességében elégedett a vásárlás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/05/2020

    The number of switches was correct. Packaging was also okay. Nothing to complain about. I use the switches together with Pale Blue switches with a GK64 keyboard. The alphas are pale blue switches, the modifiers and numbers jade switches. I am very satisfied with the result. The jade switches are much more tactile than the pale blue switches ... but they feel and sound awesome. If you like tactile and slightly heavier swiches, you can buy without hesitation.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/09/2020

    Nagyon jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/07/2020

    Nagyon jó, nagyon hangos, nagyon kattogó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$62.99
    • US$17.99
    • US$27.99
    • US$17.99
    • US$8.99
    • US$34.99
    • US$61.99
    • US$29.99
    • US$22.99
    • US$28.99
    • US$16.99
    • US$6.99
    • US$24.99
    • US$36.99
    • US$69.99
    • US$58.99
    • US$54.99