Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1140)
  • Kép (148)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1140)
    • 5 Csillag(1068)
    • 4 Csillag(54)
    • 3 Csillag(14)
    • 2 Csillag(3)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 05/02/2018

    These caps made the feel of my transmitter switches more of a high class jet cockpit switches. Very soft feeling and grips well.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2018

    Pliable rubber type covers to denote your transmitter significant switches. Perfect to identify arming flight modes self level and rate switches etc. These fit over switches with a flat or round form and can be trimmed for shorter switches. They come in packs of 10 the rainbow pack shows 6 different colours but you only get 5 colours in a random selection.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/07/2020

    Mindent egybevetve egy csodálatos vásárlás, illeszkednek mindkét típusú kapcsolók az én taranis, és hogy világosabb, amely melyik a színkód alapján. Le kellett vágnom az alsó karokat, de nagyon boldog vagyok. Erősen ajánlom minden RC felhasználónak.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2018

    Очередной нужный апгрейд для тараниса. Из замечаний - нет накладок на маленькие переключатели и на плоские надеваются с трудом.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/01/2018

    Good quality material and colour is vibrant and nice. Tho I'm using it on my Taranis X9D and have issues with the slipping on the front switches I'm still happy with it. I would recommend this product!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2020

    Szép! Melegítés őket telepítése előtt segítséget alott.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/04/2019

    Perfect size protwcting a Taranis Q X7 switches. Nice material.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2019

    Kann man immer gebrauchen für seine funke

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/01/2019

    Fits on my taranis qx7.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/02/2018

    Se ajustan perfectamente a las palancas y son fáciles de colocar.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$22.99
    • US$27.71
    • US$12.99
    • US$36.79
    • US$10.34
    • US$20.69
    • US$69.74
    • US$24.59
    • US$33.99
    • US$10.34
    • US$117.17
    • US$146.07
    • US$24.99
    • US$25.29
    • US$74.69
    • US$309.99
    • US$225.99
    • US$58.64