Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (370)
  • Kép (47)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(370)
    • 5 Csillag(347)
    • 4 Csillag(17)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/05/2020

    These batteries are great. I can fly more than 3 minutes with my tinyhawk thanks to these bad boys :P . It flies great and I get at least 3 minutes of flight time even if I torture the drone outside. One of the batteries had a problem but I think I can sort that out. Only drawback is that it makes the drone a little bit heavier so when you try rolls and stuff, It jitters. Other than that I’m very happy with my purchase.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • ammoema
    IT
    15/09/2020

    Nagyon könnyű elemek, nagyon jó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/08/2022

    Jött 3,8V töltés

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/03/2022

    prese per emax tinyhawk freestyle 2 tempo di volo pari alle originali emax da 450 mAh ma il drone risente del peso maggiore

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2022

    Olcsó és minőségi zsírleszívás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2022

    Nem próbáltam ki, de 3,8v-on maradtak, szóval feltételezem, hogy jók. nagyon tetszett a csomagolás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2021

    Gyorsan megérkeztek

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/02/2020

    Thanks Banggood, worth waiting six weeks, these lipo's give new wings to my tired Tinyhawk, Redbull just gives me heartburn

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2020

    a zsírok nagy ár-érték a pénzt. Mind tökéletes állapotban vannak. Most már sokkal hosszabb repülési időm van

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Sam0007
    CA
    26/09/2019

    husr received them and they fit perfectly on my TinyHawk S. look forward to giving them a try.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$29.89
    • US$239.99
    • US$26.44
    • US$50.81
    • US$41.57
    • US$34.49
    • US$131.99
    • US$8.04
    • US$18.39
    • US$62.99
    • US$11.99
    • US$12.64
    • US$9.23
    • US$17.99
    • US$51.74
    • US$13.99
    • US$89.99
    • US$27.59