Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (36)
  • Kép (6)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(36)
    • 5 Csillag(34)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 06/02/2021

    Nagyon elégedett, nagyon erős. Csak egy gyors megjegyzés: Ha azt szeretnénk, hogy csatlakoztassa a 3D-s nyomtató, az én esetemben legalább, a ttl és a gnd vezetékek a fórumon fordított. Nem tudtam működésre bírni. Kicseréltem a kábeleket, és most tökéletesen működik. Csak úgy vágtam el, hogy a lézert a kezemben tartottam, és átvittem a felszínen

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/04/2021

    Well, my 20w laser worked well but constantly adjusting everything. So I need a more powerful laser and go to the higher range for PCBs. It's done and here is the monster! 30W delivered complete with the obligatory glasses, the 220v adapter delivered with its EU converter, the little touch of perfection from Banggood. I will have to test it quickly but not in the apartment, The radiation is so intense and the release of smoke from the machined part will force me to go through the workshop with all windows open and strongly ventilated, so that the smoke from the machining does not reduce the laser radiation by blocking the beam. At this power, the environment and the working method must be reviewed and adapted. I will need to install an additional fan on the CNC mobile equipment to cool the laser heat sink. 30W, it heats up hard!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2020

    lazeri uçak yapmak için aldım balsa keseceğim inşallah test devresi ile denedim çalıştı daha kurmadim kartı falan eksik gelince kuracağım gümrüksüz aldım Aras kargo ile geldi birşey ödemedim19 aralik da aldım 28 Aralık da Samsun a teslim oldu

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 20/04/2021

    Qualität und Preis in Ordnung.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/04/2021

    Very good.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    Gyors szállítás (12 nap), elég erős, könnyen telepíthető

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/01/2021

    Köszönöm a megbízható és gyors kago. Január 17-én rendeltem, és ma érkezett január 25-e között. Csak egy probléma van a kábellel, aminek négy tűje van, amit nem vettem észre. Megpróbálom lefuttatni a kártyám konnektorait egy 3 tűssel,

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 07/02/2021

    Good product. I expected to be larger for 30W laser, but it is very well designed, to protest lens and cool the LD at the same time. It has power control which is very intuitive. Very fast shipping time. Recommendation.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2021

    About a week of using it and so far I love it. product arrived sooner than I expected. Took 2 weeks and I thought it was going to be about a month. I was happy about that.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/01/2021

    A lézer és a tesztelő tábla eddig úgy tűnik, hogy jól működik, de a mellékelt tápegység csak 12V / 0,5A (6 W). Mivel ez a készlet nem is azt mondja, hogy jön-val egy tápegység (bár van egy kép), én még mindig elégedett vagyok a termékkel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft14 162
    • Ft3 991
    • Ft25 424
    • Ft40 882
    • Ft6 535
    • Ft27 965
    • Ft39 954
    • Ft15 980
    • Ft4 718
    • Ft4 718