Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (48)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(48)
    • 5 Csillag(37)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 18/02/2022

    I received the undamaged package quickly. After uploading, I tried and tested the features. The device has a soul. Listening to a good setup and especially a good antenna, I was reassured that I didn't buy a noise generator :) Thanks Banggood!

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 30/05/2022

    Everything was great.This is not noise generator and jm glad to have it .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/06/2022

    Ez az én második usdx és kaptam 5 nappal korábban.Nagyon szeretem, és im nagyon boldog, mert ez nem zaj generátor.Köszönöm még egyszer Ban.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/12/2021

    There is no instruction manual, the quality is not very good

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/01/2022

    Jól működött.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/11/2021

    Ezt a rádiót nagyon időben szállították. Amikor ezt megkaptam, feltöltöttem, és kipróbáltam, hogy kapcsolatba léphessek néhány parkkal az Air aktivátoron. A zenekar állapota nem volt túl jó, de csak négy parkot hallottam. Tudtam, hogy sikeres kapcsolatok három közülük, amelyek közül az egyik volt Texas közel 1200 mérföld (1900 km), ahol kaptam egy 54 jelentést egy 66' EFHW antenna, amely egy lejtő konfiguráció a tetején körülbelül 23ft magas egy teleszkópos árboc. Hang jelentések jó volt csak a beépített mikrofon .. Alig várom, hogy játszhassak ezzel egy kicsit, és megcsináljam az első Parks on the Air aktiválásaimat, hogy lássam, mire képes ez a baba. :-) Elképesztően kicsi is, és bár egy kicsit súlyos a kezemben, észrevehetetlen lenne valahol egy parkban vagy csúcson túrázni, és aktiválni. Vagy maradj a kocsiban, és rádiózz, amíg arra vársz, hogy elhozza a fiamat a zongoraórájáról.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2022

    This is a FIRST IMPRESSIONS review so take it with a grain of salt and consider that it may change (for good or bad) after I gain more experience with it. Suffice to say, it is my opinion that although it is not the most sophisticated piece of electronics around this is a great value for someone looking to get into portable HF minus the financial barrier presented by Big Three (Yaesu, Kenwood, Icom) offerings. On the "plus" side it's reasonable sensitive and has useable filters on C.W., easy to tune around and change modes even with the SDR menu system. The built-in C.W. decoder is useful. It might get me back into C.W. since I can remember how to send but get flustered on copying. The case is made of metal so good shielding there. And decent heft, presumably partly to do with the decent size lithium rechargeable battery inside. Don't lose the included "travel adapter" as they claim it is the only adapter you should use to charge the lithium battery, even though it looks like the same cheap wall wart China sends with all its 12v powered electronics. Just the same, better safe than sorry. Pair this with an ATU-100 ATU and you have a decent little portable QRP for less than half the price of the Xiegu offering. I'll update this review after I get some real world experience in.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 20/05/2022

    a termék leírása szándékosan félrevezető. Úgy hirdetik, mint egy nyolcsávos QRP adó-vevő, ha csak küld a mikrofont. - Nem. - Nem, nem.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 24/02/2022

    Mert amit kaptunk ez fog csinálni a munkát, ez nem egy off a polcon tökéletes fúrótorony, de van néhány szép funkciók hitel magát egy sota típusú rádió nem számíthat tökéletes hang az ssb megoldott jel, de lehet hangolni, hogy ésszerű hang és a pl259 antenna aljzat jó, hogy egy bázis betöltött mono sáv antenna, beépített mikrofon és ppt kapcsolja be egy kézi HF walkie-talkie, hogy egy üzenetet ki a sota csúcsok.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/05/2022

    Nagyot csalódtam abban, amit kapott. A weboldal mutatja a rádió és tartozékok. Én csak kapott egy mikrofont és az USA-ból ausztrál hálózati adaptert.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$879.99
    • US$18.16
    • US$219.99
    • US$119.99
    • US$29.99
    • US$115.99
    • US$165.99
    • US$68.99
    • US$72.99
    • US$119.99
    • US$68.99
    • US$45.99
    • US$79.99
    • US$99.99
    • US$99.99
    • US$28.86
    • US$76.99
    • US$68.99