Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (640)
  • Kép (70)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(640)
    • 5 Csillag(626)
    • 4 Csillag(9)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 22/10/2020

    Kiváló minőségű, soha nem vásárolt XT30 tűnik egy nagyszerű alternatíva a súlycsökkentés rendszerek, amelyek nem igényelnek ilyen áramerősség.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/04/2019

    Very nice connector, Banggood sells genuine Amass brand, i used it for many projects for example powering my pfv gogles or my bike lamp. Excellent quality for low price, and the size is really tiny!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/09/2020

    Good quality, easy to install. First thing I do is convert my micros over to an XT30. so worth doing. no more annoying battery sag and longer flight times. would highly recomend anyone to use these quality XT30's.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/01/2019

    разьемы вполне качественные. На вид зделаны отлично. Каждая пара упакована в отдельные пакет. К покупке рекомендую

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/11/2017

    Обалденные и маленькие разъёмы XT30 от amass. С виду всё очень шикарно. Качество не плохое. Главное при пайке их не поплавить!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/04/2018

    Отличные коннекторы, но они для платы. Имейте это ввиду.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/04/2017

    A set of 10 XT30 connector pairs (male + female) for RC models or other DIY tasks where small connectors for low voltage and up to 30A current are needed. I bought them for use in micro brushless quadcopters instead of red JST connectors. XT30 are easier for use, support larger current (better punches) and are lighter than XT60 connectors.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2019

    по фото сложно понять что это под монтаж на плату. хотел купить под обычные провода.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/01/2017

    Die XT-30 Stecker sind mehr als genial, bisher habe ich immernur XT-60 (FPV-Racer benutzt). Die XT-30 waren mir neu - aber die Stecker sind genial klein und leicht. Eine echte alternative zu den JST (vor allem für 2S!).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/04/2020

    Szuper!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 551
    • Ft5 838
    • Ft4 741
    • Ft2 551
    • Ft2 917
    • Ft4 011
    • Ft3 281
    • Ft9 489
    • Ft942
    • Ft4 378
    • Ft2 759
    • Ft2 551
    • Ft2 917
    • Ft1 821
    • Ft3 648
    • Ft2 917
    • Ft2 914
    • Ft2 032