Vásárlói vélemények

4.96 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (185)
  • Kép (24)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(185)
    • 5 Csillag(178)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/10/2020

    a termék leírása szerint

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/09/2020

    Gyors szállítás 👍👍👍👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/11/2018

    Ces leds n'était pas dans ce colis, je ne les ai reçu que plus tard (08-11-2018)après avoir contacté le service clientèle. Maintenant je peux vous dire quelle sont superbe ces leds, avec des couleurs vif. Volontairement alimenté avec une faible intensité pour les photos, mais peut aller jusqu'à 20 mA.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • SineLab
    MA
    11/10/2016

    I tested all the LEDs and they are working good, I used them with my phone and arduino + otg cable and tested the colors and everything is working good !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • lomgkoq
    RE
    08/11/2018

    Leds RGB super lumineuse et de couleur vif. J'ai volontairement baissé l'intensité pour les photos, elles acceptent jusqu'à 20ma.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/03/2017

    Got two kinds of them Frosted and Transparent, both works nice. They are clear and bright.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/08/2016

    Nice piece of eletronic, works as described with a pretty bright light in three different color. The delivery time and the packcage were good, very nice quality-price ratio

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/11/2019

    Bien reçu merci

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/03/2019

    Nice and bright LEDs

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/07/2016

    The leds shows very clear and light wells. I use 1K resistor in series with the led and works perfect with a PIC microcontroller.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3,934
    • Ft6,054
    • Ft2,723
    • Ft3,238
    • Ft5,751
    • Ft5,751
    • Ft2,723
    • Ft2,420
    • Ft6,963
    • Ft2,420
    • Ft1,814
    • Ft2,250
    • Ft2,117
    • Ft2,723
    • Ft2,117
    • Ft1,814
    • Ft4,843
    • Ft3,934