Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (83)
  • Kép (11)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(83)
    • 5 Csillag(82)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • TeoVIP4
    GR
    03/10/2021

    nagyon kemény és éles bitek hosszú élet minden.lásd egy példa nagyon kicsi vfaragás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2021

    they looking good must try ASAP

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/05/2017

    Hay otras más baratas por ahí pero estas tienen la calidad apropiada y un buen precio. Probadas haciendo grabado en aluminio y metacrilato (a baja velocidad sale bien) sirven para fabricar pcb pero para eso prefiero las fresas de cuatro filos. Tienen un poquito de oxido en la parte trasera que se quita fácilmente y aceitarlas, el filo está bien pulido que hasta me puedo ver en el reflejo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/11/2017

    This order also arrived fast and all items in very good conditions. All satisfation also with this order. It's approved for everyone. Thank you Banggood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/06/2018

    Come sempre banggood insuperabile ne ho acquistate altre come scorta. Le uso con la cnc vanno benissimo su legno alluminio ed ottone. valgo 1000 stelle

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/02/2020

    Jól néznek ki az ár jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/10/2017

    Good price, good price. I recommend to others! Thank you very much.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • hiqVIP2
    AU
    09/08/2017

    I order these for the wood turners and carvers who want to detail their work. They see how I use them and ask me to get theml.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/06/2016

    Queue de 1/8" standard : la finition semble très correcte Livrées en blister plastique Doit pouvoir graver la nacre ou l'alu

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/07/2019

    looks okay, not sure if the angle should be different each side, time will tell

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 953
    • Ft2 582
    • Ft4 060
    • Ft4 060
    • Ft5 909
    • Ft5 170
    • Ft3 692
    • Ft6 277
    • Ft2 953
    • Ft3 692
    • Ft5 909
    • Ft3 135
    • Ft5 909
    • Ft9 972
    • Ft4 799
    • Ft5 148
    • Ft5 170
    • Ft16 995