Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (27)
  • Kép (1)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(27)
    • 5 Csillag(23)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/09/2017

    Without this booster I used to have 1-2 bars on signal strength indicator of my phone, now I have got full signal in whole house. Booster is intalled bellow the roof, vhile intenna is attachet to chimney.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/03/2018

    Produto faz o que promete pena que a antena de entrada é pequena, tive de usar uma maior (é numa fazenda).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/12/2017

    This is a fantastic product. Where I live I could only get one bar on my cell phone could not ring out or get internet now I get four bars. I reconmend this product totaly

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/03/2019

    وسط

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/04/2019

    Very good product my cutomers is very happy.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 16/04/2018

    Parfait, plus de communication hachée, les SMS arrive & parte directement ( avant l' installation du répéteur, il fallait parfois plusieurs heures avant de recevoir ses SMS). le barographe de signai ne veut rien dire ( 4 barres en permanence, mais cela n'a aucune importance, il suffit de tourner l' antenne du répéteur vers l' antenne réseau). & ma femme ne me casse plus les pieds quand elle doit téléphoner. installation réalisée en 1 heure.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/03/2018

    Work very well my signal is much better Thank you

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Samie
    ZA
    07/09/2019

    Thanks alot

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/08/2019

    Virkar mjög vel

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/06/2019

    ESTE PRODUTO NÃO ESTÁ AUTORIZADO SER ENTREGUE NO BRASIL. TENTEI DUAS VEZES EFETUAR A COMPRA E O PRODUTO FOI BARRADO NA ALFANDEGA PELOS CORREIOS E ANATEL. SE EXISTE UMA SOLUÇÃO PARA EU RECEBER O PRODUTO, PEÇO AO VENDEDOR QUE APRESENTE!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$26.44
    • US$23.99
    • US$34.49
    • US$28.99
    • US$18.47
    • US$32.99
    • US$23.80
    • US$30.02
    • US$32.99
    • US$17.99
    • US$26.99
    • US$15.99
    • US$36.99
    • US$9.99
    • US$14.99
    • US$34.39
    • US$15.29
    • US$132.48