Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (86)
  • Kép (17)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(86)
    • 5 Csillag(81)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 30/06/2021

    Nagyon elégedett vagyok a termékkel, úgy reklámozták, és két hét alatt szállították. Nagyon köszönöm. Minden bizonnyal többet vásárolnak majd a „Bangjó"-on

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/01/2021

    Gyors szállítás, jó végrehajtás 👍👍👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/07/2021

    needed some extra drive shaft for my axial scx 10. they look good and for the price I buy more when needed

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/05/2021

    these drive shafts are made of a strong alloy they fit perfectly on my Axial SCX10 (first Generation) Recommended if your any kind of a basher ….

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/11/2021

    időben érkezett, a termék jól néz ki

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/10/2019

    i didnt expect the drive shafts to be good metal, but it feels like a good quality aluminum , now i just have to find a shorter one for the front of my crawler then ill be set

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 04/12/2019

    drive shaft de muy buena calidad, yo los compré para reemplazar los de plástico, ahora que tengo los de metal no tengo ningún problema. los recomiendo. yo los instale en un rock crawler

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/10/2020

    Nagyon jó minőségű, alkalmas FTX Mauler, szállítás az Egyesült Királyságban három hétig tartott.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 09/10/2020

    really good quality. I had to shorten it for my application but that was the plan from the start

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 04/12/2019

    excelente drive shaft yo lo utilizo en mis rock crawler, es de buen material y muy resistente.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 831
    • Ft6 898
    • Ft5 364
    • Ft6 898
    • Ft1 988
    • Ft1 324
    • Ft12 265
    • Ft28 251
    • Ft9 580
    • Ft4 597
    • Ft11 614
    • Ft4 876
    • Ft5 739
    • Ft2 782
    • Ft66 055
    • Ft4 312
    • Ft12 278
    • Ft6 635