Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (91)
  • Kép (21)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(91)
    • 5 Csillag(72)
    • 4 Csillag(18)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 30/06/2021

    i just received them after 29 non business days I’d say they look great but idk if their color will stay the same after a while

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/02/2021

    клавиатура просто огонь. Есть куча режимов подсветки в фирменном софте. Неплохое качество сборки и более менее хорошие свичи и кейкапы (заменил на кастомные). вообщем все супер

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/03/2021

    Muy rapido y muy barato. pero de una otra manera me siento estafado por una parte y satisfecho por la otra, ya que me llegaron teclas solo de color rosado y no rosado y celeste.... pero dentro de todo estoy contento con ello y son muy lindas y de buena calidad

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/02/2021

    Don't mind my dusty keyboard as I ran out of compressed air, but these look perfect on my original Steelseries Apex! The fit is perfect and I love the glow they give off from my rgb lighting!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/01/2021

    Love the outcome of my keyboard now and the rabbis beautiful with these key caps.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/06/2021

    keycaps are premium Quality they feel good and grippy colors are like in the pics

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/06/2021

    minden kulcs fenyők tökéletes elfogadja a szóköz nem túl stabil, de még mindig egy jó termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/06/2021

    Jó kulcsok ezért az árért! És szerintem a kulcsok kicsit csendesebbek!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/05/2021

    franchement ça vaut largement le coup ,arriver en plus 10jours ,la sensation est agréable et puis voilà quoi c’est nickel

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2021

    ı rendelni néhány kék, de minden rózsaszín ı nem tudom, hogyan, de tetszik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$65.99
    • US$49.99
    • US$59.99
    • US$87.99
    • US$59.99
    • US$69.99
    • US$69.99
    • US$80.99
    • US$81.99
    • US$45.99