Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (14)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(14)
    • 5 Csillag(12)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 18/07/2020

    félelmetes!!! kaptam egy nappal korábban a várható dátum!!! köszönöm, hogy a kiváló szolgáltatás!! A doboz szar, az anyagok kiválóak lesz kiküldetés egy videót YouTube hamarosan

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 14/04/2020

    nagyon szépen készült

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/05/2021

    came broken/missing parts but overall super fast shipping and lovely car one pictureis the rear which is my two fingers showing what it is supposed to look like the front is the one with my one finger which is missing a part

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 26/04/2021

    Hatalmas és nagyszerű. Az egyik hátránya - valami idióta úgy döntött, hogy ragasztót tesz a sokkoló csavarra, így lehetetlen, hogy ne dobja el, amikor kicsavarja. Szóval most új csavarokat kell találnom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2021

    Delighted with the car, good scale quick shipping from Spain to Ireland (5 days) box was a little damaged but the car was fine ! Thanks banggood !

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2021

    Nagyon szép terepjáró. Gyors szállítás. Minden top!!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/12/2020

    tolles auto. nur das Ladegerät könnte besser sein

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2020

    OK

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/07/2020

    I ran truck for five minutes and esc popped and truck no longer worked. the esc Burt up within five minutes of using after battery charged I made a video and took pictures of damaged body as well with no help from anyone at Banggood. I’ve got 3 of these trucks 2 of them bought from cross Rc in the USA and this one from Banggood. the 2 from cross I’ve not had any problems with. also found out the one from Banggood is older the new ones are 4 link front suspension the one I got was still 3 link suspension. I wouldn’t waist my money and would go straight to panda hobby.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2020

    عجبني شكلها الخارجي من شركه تويوتا فقط ام الجوده التصميم عاديه أتمنى عمل السيارات ذات الدفع الرباعي من شركه تويوتا مثل الشاحنة الامريكيه ذات الجودة والقوه أتمنى عمل المزين من السيارات التويوتا وخاصتا الشاحنه بكب لاندكروزر راح تنتشر كثير وخصوصا في الشرق الأوسط

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft58 271
    • Ft41 445
    • Ft28 875
    • Ft45 777
    • Ft4 312
    • Ft49 787
    • Ft31 198
    • Ft66 483
    • Ft14 934
    • Ft48 685
    • Ft31 998
    • Ft29 207
    • Ft4 976
    • Ft3 382
    • Ft20 245
    • Ft45 140
    • Ft31 198
    • Ft3 445