Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (51)
  • Kép (9)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(51)
    • 5 Csillag(47)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 29/09/2021

    kicsit kisebb, mint én gondoltam lenne, de a kiváló minőségű és gyors szállítás, mint mindig bando Express hajózás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/09/2017

    Давно искал мелкие КАЧЕСТВЕННЫЕ отвёртки для ремонта своего вертолёта 450 , где необходимы значительные усилия. В основном продают "сыромятину" т. е. "Г". По отзывам и на вид заказал этот набор. Пришёл за 2 недели. Попробывал на своём верте с усилием, пока остался доволен. Далее время покажет. В руке лежит хорошо. Футляр в ручке для хранения бит не подходит т. к. биты длинные, да и крышку открыть проблема, скорее ногти сломаешь. В целом остался доволен если ещё со временем не подведут биты.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2018

    I bought this wrench for repairs for product DJI phantom The product was very good in size and excellent quality than the rest of the products. I bought two of them. 0.6/1.0/1.3/1.5/2.0/2.5/X-H1.5/X-H2/X-H2.5/X-H3/T9/T6

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/10/2017

    This is a very nice set. It comes in a plastic case with divisions made from softer plastic, which I would have preferred to be made from more rigid materials. I like the value I get for the price I paid. I am planning to use the set to repair my small sized RC Helicopters. The set is also good for small electronic devices repair.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/10/2018

    This screwdriver kit is perfect for the RC hobby models that I purchased it for. The screwdriver kit has all of the smaller bits that I need. The handle allows for a firm grip and the build quality seems to be good. I'm satisfied with my purchase.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/10/2019

    gostei muito muito bom agilidade das ferramentas

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/02/2019

    nice but take s so long to arrive

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/04/2019

    parece ser resistente

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/10/2018

    good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/08/2021

    A pénzéért, jól van!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 831
    • Ft4 979
    • Ft32 201
    • Ft5 364
    • Ft8 431
    • Ft6 513
    • Ft9 965
    • Ft20 610
    • Ft8 813
    • Ft6 513
    • Ft5 364
    • Ft6 898
    • Ft1 912
    • Ft5 746
    • Ft8 431
    • Ft9 965
    • Ft82 807
    • Ft3 445