Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (31)
  • Kép (6)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(31)
    • 5 Csillag(26)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/09/2021

    napenergia fény... van ez nagyon jól működik, de a kert mérete miatt nem elég fényes.. alkalmas kis kertek és pajták, jó ár-érték ugyanaz

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/01/2021

    A tervezettnél előbb érkeztél. Nekem jó minőség/árnak hangzik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/11/2020

    Nagyon jó és fényes, de a két fém zárójel hiányzik a csomag kell rögzíteni a falra! Várni fogom a válaszát

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/01/2021

    me lo tradujo la chica del bazar chino, por si a alguien le interesa

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 23/01/2021

    Ürün çok iyi. aydınlatması güzel. eksiksiz kutu içeriği tam.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/10/2020

    Tökéletes!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2021

    Very cute product, from which i have just received my second one. The remote control in only in Chinese so not easy to understand what each button does, but with a little help from Google Translate, and i was able to operate it easily. A good solution for light away from electricity. I hope it will last.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2021

    nagyon jó termék, szép szállítás, de led nem próbálja nagyon hosszú idő, csak 4 óra, erős fény show általános ez a termék, szuper jó, köszönöm, hogy bumm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/02/2021

    Not a bad light and its pretty bright, maybe not what it says its rated as but not bad for the price. Only issue would be the controller in Chinese! Controller english translation is in Q&A's below.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/04/2021

    never used them before just a trial run delivery very good and the light better than I thought tops marks

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 355
    • Ft6 163
    • Ft3 234
    • Ft6 163
    • Ft3 080
    • Ft5 544
    • Ft4 314
    • Ft3 321
    • Ft16 021
    • Ft49 141