Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (17)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(17)
    • 5 Csillag(15)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/02/2022

    these keycaps are a dream. I was curious about the retro vibe, and they do bring it. i am a 90s kid and this set sends me to the good old days of commodore 64. can't wait to install them on my keychron k2.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2022

    Very good switches for the price. Definitely sounds more thoccier than my previous ABS switches.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 06/03/2022

    elégedett a kulcssapkák minőségével, és hogy milyen korán érkezett is, elég szomorú, hogy nem volt hozzá kulcstartó húzó, így meg kellett oldanom valami más eszközt, hogy kihúzzam a kulcssapkáimat mindent egybevetve, hogy szeretik a retro megjelenés és ez adta a billentyűzet.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2022

    gamakey 68 tökéletesen kapcsolható 🖖🏻

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/02/2022

    Ha szereted a semleges vagy a földi hangszín színű kulcssapkák, akkor ez a készlet fog lenyűgözni. Szép erős érzése van, és a legendák elég élesek. A jelenlegi árával, ez tutira lopás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2022

    Considering these are pbt, the price is a steal! Only thing I'm not a fan of is that there are no caps that can be swapped with the alt, ctrl etc. With artwork to text versions. And the right enter key is a little odd with the print (orientation doesn't work for me)

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 30/03/2022

    Nagyon jó minőségű. Ez a második alkalom, hogy megveszem ezt a tárgyat.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/03/2022

    Very good quality. I am really satisfied with the product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/03/2022

    Nagyon szép és gyönyörű

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/03/2022

    nagyon jó minőségű

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$52.99
    • US$61.99
    • US$49.99
    • US$54.99
    • US$61.99
    • US$69.99
    • US$55.99
    • US$77.99
    • US$59.99
    • US$27.99