Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (34)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(34)
    • 5 Csillag(33)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/01/2019

    was soll ich sagen, für Bradboart sind die Kabel nicht geeignet, die Lödenden sind gerate mal 1mm lang und die Kabel sind sehr weich, ich habe mal zum Vergleich ein Bild mit angefügt. Zur Verarbeitung auf PCB sind die Kabel sehr gut.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/01/2019

    was soll ich sagen, für Bradboart sind die Kabel nicht geeignet, die Lödenden sind gerate mal 1mm lang und die Kabel sind sehr weich, ich habe mal zum Vergleich ein Bild mit angefügt. Zur Verarbeitung auf PCB sind die Kabel sehr gut.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/11/2021

    Nem túl hosszú, nem túl rövid.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/07/2021

    termék, ahogy várható, és nagyon gyors szállítás :))

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/04/2021

    Super

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/08/2017

    These are stranded wire, with the ends tinned. They are not good for every need, but when I use these I save a BUNCH of time, not having to strip and tin the wires by hand. I sometimes use these to make fast connections on a solderless breadboard, and they work pretty well for that. They are tinned just right for going into the hole and making good contact. They are very handy for building small projects where you may need to do quick connections off a small perfboard, or connect to the PCB, and they are very handy for that as well.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/04/2018

    Tons of wires for very cheap. The Insulation seems to be very well attached though the gauge is very small. Great for linking signal wires across perfboard.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2017

    i like these little guys a lot - i use them all the time on solderless boards - great value - i bought a bunch cause i've used them before and was well satisfied

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/07/2020

    Imádom ezeket a színezett drótokat, nagyszerűek a termeléshez, 1000-et rendeltem. A minőség minden, amire szüksége van, erősen ajánlott.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/09/2019

    Hubiera estado mejor mas variedad en el color, pero bien, me vale como para soldar en la base de los prototipos

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 755
    • Ft4 605
    • Ft1 742
    • Ft5 981
    • Ft2 075
    • Ft1 991
    • Ft3 095
    • Ft3 338
    • Ft4 605
    • Ft2 158
    • Ft3 837
    • Ft6 909
    • Ft3 172
    • Ft1 410
    • Ft2 839
    • Ft2 061
    • Ft3 727
    • Ft2 324