Vásárlói vélemények

4.94 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (89)
  • Kép (14)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(89)
    • 5 Csillag(85)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 30/09/2019

    Good value to use with 12V led strip, the led strip does not flicker, very good. Without any load it takes between 0 and 1 Watt. With my led strip it takes 7 watt. When I measure current direct on led strip with DMM it takes about 6-7 watt, so this power supply have quite good efficiency. After one hour the power supply is about 40 Degrees Celsius at 20 degrees room temperatur, This is also quite good I guees.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/11/2019

    Ware ist OK ..aber warum liegen bei den EU Netzteilen immer falsche,, nicht passende US-Adapter bei den LIeferungen. Ich hatte dadurch bereits 3 Lieferungen, mit gesamt 22 Stück, die dadurch blöderweise vom Zoll beanstandet und von DHL zurück geschickt nwurden!!! ..weil diese Adapter in Deutschland verboten sind (Verbrennungsgefahr) wegen Verbrennungsgefahr ..obwohl ich den Scheiss nicht bestellt hatte Auf die Regulierung warte ich seit 2 Monaten...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/12/2019

    Ware ist OK ..aber wegen der unnütz mitgelieferten, für die Netzteile unbrauchbaren US-Adapter sind mir seit Jahren schon mehrere Lieferungem nicht ausgehändigt (Zoll, inkompetente Netzwerkargentur) und zurückgeschickt worden. Klärung dauert Monate ..manchmal verschwinden sie dann in China!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/03/2020

    Tökéletes, köszönöm szépen. A li-ion 12,6v akkumulátorhoz van, 😊

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/04/2020

    Nincs mit mondani, 10 nappal előre szállítva, ez a trafó kiváló áron tökéletesen végzi a munkáját. Csak ajánlani tudom!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/02/2020

    A tárgy a legkiemelkedőbb minőségű volt. A csomagolás kiváló volt. Újra vásárolnék. Köszönöm. Kivételes eladó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/02/2020

    Labs un strādā. Piegādāja mēneša laikā. Ko man darīt ar adopteri? 🙄 Tnx. Nice job!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/01/2020

    Well packed and works perfectly fine for a cheap price. Recommend it to everybody.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/11/2019

    Very good.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/03/2020

    Work well! Tnx! Iesaku! Laba cena.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft1 534
    • Ft2 701
    • Ft3 377
    • Ft3 039
    • Ft10 138
    • Ft8 110
    • Ft4 376
    • Ft3 377
    • Ft2 763
    • Ft2 363
    • Ft6 082
    • Ft8 909
    • Ft19 358
    • Ft17 821
    • Ft4 730
    • Ft21 509
    • Ft15 055
    • Ft3 651