Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (51)
  • Kép (9)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(51)
    • 5 Csillag(45)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/09/2019

    works well, very light and quite small most I got 24v was 6amp and 12v was 9amp would of liked more tested on 12v 500ah and 24v 800ah batteries so expected it to give much more amps . but due to lack of weight and size its acceptable fan can hear well, I like that way, u know working NO volts or amp reading

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 27/10/2020

    Ainda não experimentei mas estou satisfeito com a aparente boa qualidade do artigo, menos com o embalamento que não vinha devidamente protegido, a entrega foi de 1 dia antes do prazo indicado.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/10/2020

    jó minőségű. Köszönöm. Megint rossz a rend. Viszonteladó. Sana az én kedvezményem... hehe

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 11/11/2020

    Köszönöm!!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 03/02/2020

    vergiler dahil almıştım 38 TL çıktı geri ödeme talep ettim bakalım ne yapacak bangood ailesi 100 ah aküyü şarja taktım desulfatör özelliği çalışıyor gibi bakalım ne olacak

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 16/10/2020

    Köszönöm. Újra rendelek. Ang plz. Biztosítsa a bóját.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • CARLIN
    BR
    06/08/2019

    o carregador paresi ser bom eu nao testei ainda chegou na data prevista eu so achava que deveria embalar melhor porquer chegou amassado o mais tudo ser obrigado banggood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/11/2020

    Nice charger i like it , thank you

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/06/2020

    supre

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/12/2020

    Muy buena carga baterías, tiene más complementos, de los que yo, esperaba. Es la mejor compra, que he realizado en Banggood. Aunque no me gusta mucho en escribir reseñas sobre los productos que compro en Banggood, me he atrevido esta vez, en dar mi opinión sobre esta compra. Además de ser un artículo no muy caro, lo he recibido muy rápido y muy resguardado de los golpes. Seguire comprando en Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 957
    • Ft4 293
    • Ft8 394
    • Ft12 835
    • Ft15 644
    • Ft11 893
    • Ft8 919
    • Ft8 394
    • Ft13 876
    • Ft8 774
    • Ft5 945
    • Ft11 827
    • Ft6 936
    • Ft16 027
    • Ft4 293
    • Ft5 615
    • Ft10 902
    • Ft5 945