Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (25)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(25)
    • 5 Csillag(23)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 21/07/2020

    This is only 120W max, not 340W. My first trial only got ~70W which is a reasonable number for a 120W panel. Check "120W 18V Monocrystalline Silicon Semi-flexible Solar Panel Battery Charger with MC4Connector" at Banggood web site for the same panel. For the small panel size, you cannot find any 340W flexible panel on web. The spec. is misleading!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/05/2022

    áru érkezett gyorsan, de a nem funkcionális maximális teljesítmény 0.6A Ebéd közben teljes napon https://youtube.com/shorts/0TKkt9lAwFY

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 17/07/2020

    Fast shipping, good panel

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 21/07/2020

    Good sturdy quality , .Flexale without stress. And contains the two solar cables . I cannot verify power ratings from testing as I will not install unit for some time. However if it is even over 150 watts or better than the 120 watt model I would consider it a well buy .

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2021

    Jó úton haladt. A csomag sértetlen, még nem próbáltam az időjárást.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2021

    everything looks ok, but have still not testet it.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 21/10/2020

    PROIZVOD SAM PRIMIO I VIZUALNO JE ISPRAVAN A NADAM SE DA ĆE SVE BITI U REDU I KAD BUDEM SPOJIO TE SE NADAM DA ĆU BITI ZADOVOLJAN

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/08/2020

    Nagyszerű!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 17/12/2022

    This indeed arrived, looks good, good package, fast delivery. still need to test it. if gives indeed 18 volts, still need to check how much watts

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/10/2022

    Ugyanannak a tételnek a második megvásárlása. Remélhetőleg kielégíti az igényeimet

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$34.99
    • US$143.21
    • US$76.22
    • US$34.64
    • US$21.48
    • US$27.59
    • US$153.60
    • US$10.34
    • US$38.10
    • US$19.99
    • US$8.79
    • US$11.99
    • US$9.49
    • US$11.99
    • US$124.99
    • US$8.81
    • US$27.69