Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (37)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(37)
    • 5 Csillag(35)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 20/03/2016

    Привлекательный вид термоса. Материал чашки выглядит хорошо и сама чашка удобная. В чашку входит около 100 мл жидкости, хотя судя по виду, кажется, что меньше. Очень удобный механизм для налива жидкости из термоса - ничего не прольется. Проверил, как держит температуру: залил кипяток, плотно закрыл, через 12 часов в термосе температура воды была 59 градусов (при температуре воздуха 22 градуса). Это совершенно не то, что заявляет производитель (80 градусов через 12 часов). Но задачи столь длительного сохранения тепла нет, поэтому это не критично. Странно, что термос на корпусе не имеет маркировки модели и страны-производителя. В целом я доволен покупкой. Рекомендую.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/11/2019

    está contenta que porfin me llegó el producto y el producto me llegó quebrado y la caja en la que venía el paquete toda aplastada y abierta.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/01/2020

    Kiváló minőségű termék. Túlszárnyalta a várakozásaimat. Gratulálunk, Banjó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2020

    A termék elég jó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/07/2018

    Commande pour ma femme elle l'utilise tous les jours c'est que ça doit être bien

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2016

    Thermos perfetto, linea gradevole, buoni materiali, no odori strani, ottima tenuta del tappo, mantiene la bevanda calda almeno per 10 ore . Spedizione in Italia con raccomandata tracciata, senza spese aggiuntive di dazio e dogana, arrivato in 38 gg ma i tempi di attesa più lunghi son stati negli uffici della dogana qui in Italia.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/09/2017

    Amazing look, dimension, and quality are as expected. Great tap, for sure will help to serve the liquid inside without undesirable splashes. Cap is also nice too, however, I am not sure if it will tolerate hot coffee or tea.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 24/11/2016

    Good performance: after 2h->84.5°C; after 4h->76.6°C; after 6h-> 72.9°C; after 12h->55.7°C; after 24h->39.2°C 450ml capacity. Nice overall construction

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/02/2016

    el chupon de cerrado es malo la verdad le falta mas detalle seguramente chorrea todavia no lo uso les informare si asi pasa

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2016

    the flask is excellent , it kept my drinks very hot. It does not leak like some other flask I had used before.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 430
    • Ft13 107
    • Ft9 469
    • Ft7 643
    • Ft14 564
    • Ft13 836
    • Ft8 371
    • Ft6 915
    • Ft7 284
    • Ft6 253
    • Ft10 194
    • Ft10 194
    • Ft4 001
    • Ft3 311
    • Ft12 379
    • Ft11 651
    • Ft12 379
    • Ft11 515