Vásárlói vélemények

4.92 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (85)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(85)
    • 5 Csillag(79)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/09/2020

    good tool

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/02/2019

    Livraison a pris du temps en livraison mais arrivée quand même. Conforme à la description. Bon matériel pour le prix.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2020

    kiváló minőségű! jóváhagyott

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/05/2019

    I Received Shipment Very Fast! I immediately used it on my Woodturning. Perfectly!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/06/2019

    Good tool / good price

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2020

    When I ordered this choke I didn't expect it to be so good, it is a great piece of equipment, well made and precise. Another one of Banggood successes, thank you for providing professional parts at a great price.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/11/2020

    This chuck is really good quality aesthetically and physically. my only complaint is that it didn't come in much packaging though the product was fine with no dents or scratches.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/06/2021

    Nagyon elégedett vagyok ezzel. Egy szépen megtervezett darab készlet, pontos és sima használat, nagyon jó áron.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/05/2021

    Nagyon elégedett a termék, valamint a szállítási idő, akkor 5 csillagos, köszönöm szépen, tartsa fel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/04/2021

    Még nem kaptam meg három tárgyat. Hol tudok kapcsolatba lépni? Vagy kérjen egy

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft10 085
    • Ft8 740
    • Ft12 439
    • Ft13 448
    • Ft2 687
    • Ft4 032
    • Ft61 536
    • Ft6 722
    • Ft4 369
    • Ft30 360
    • Ft2 687
    • Ft20 846
    • Ft13 784
    • Ft47 748
    • Ft10 085
    • Ft6 050
    • Ft12 103
    • Ft10 422