Vásárlói vélemények

4.87 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (121)
  • Kép (32)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(121)
    • 5 Csillag(109)
    • 4 Csillag(8)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/01/2021

    Very huge screen real estate. The watch itself is actually thicker than my phone. The band included is fine, you would better off finding a more decent one online. I found in camera settings that the picture size can only be set max at 8MP. Controls are very fluid, I haven't had any lagging or crashes. I received the watch around a week in Malaysia. This is the best Android 10 smart watch you could get as of January 2021. If only this watch comes water proofed it would be the perfect one. Some tips: In Spotify, you can use the car mode instead, it fits really well with the circular view. Download Smart Touch from Play Store so that you can have control over the volume level up front instead of going to settings menu.

    Hozzászólások (14)
    Mutasd az eredetit
  • 10/03/2021

    Gyors szállítás Megbízható oldal 12 nap alatt jött Izmirba Fizetett 103 TL adó A Webhely által visszatérített adódíj Most örülök, hogy nincs több óra, amit megvehetnék ezért az árért Nem ajánlom a vékony bokájú barátoknak.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2020

    A csomag tökéletes állapotban és gyorsan érkezett! Az óra hatalmas, de azonnal megszerettem. Ez szuper gyors és sima, és a képernyő öröm nézni.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2021

    Hatalmas képernyő jobb kijelző a korábbi modellek! videohívás tökéletes Nehézség hosszú - ujjú ruhák viselése és egy kis impulzussal az érzékelő nem olvassa jól az impulzust

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/06/2021

    Tanks hogy A csomagom a múlt héten. Ez egy ajándék a bátyámnak. Mint mindig nagyon tartályos, és remélem, továbbra is vásárol nagyon jó termékeket. A bányarém 100%-ban ajánlott.Üdvözlet Mexikóból.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2020

    Good day It's irresponsible to send a package with the contents like this. Fortunately, the watch has survived, so I'm sending a photo. Thank you in advance, the packaging annoys me that I can throw it away.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 12/04/2021

    Wow. I was shocked of how fast this came to Saint Lucia (first to Miami, USA). The watch is a bit bigger than I thought but it is exactly what a field technician needs. It's not really the size it's the thickness that is too much. Maybe we see a thinner model in the future? Who knows. I love it but if someone wants it more than me I will resell it and get me a smaller one (so I can use it to go out). I think the size may make me look ridiculous. First every thing I bought on Banggood wont be my last! thanks guys!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/02/2021

    Ez túl nagy, testvér

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 13/02/2021

    Huge screen excellent camera long battery life!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 21/01/2021

    Nagyon jó termék. Boldog vagyok, és köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft79,741
    • Ft34,183
    • Ft59,046
    • Ft58,114
    • Ft50,903
    • Ft20,819
    • Ft75,207
    • Ft11,496
    • Ft71,869
    • Ft5,809