Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (26)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(26)
    • 5 Csillag(22)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 07/12/2021

    keys are extremely well made as well as the printing of the letters and symbols. would definitely purchase again!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2021

    a legjobb kulcskapok, jó minőségű.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/12/2021

    Az első vásárlás a bensőséges és XDA profilt használva. Nagyon tetszik a kulcssapkák anyaga és érzése. Jól megy az RK68-hoz 😄😄

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 01/11/2021

    Kiváló minőségű kulcssapkák, határozottan ajánlott!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/12/2021

    So this is the first proper set of keycaps that I have bought for myself. I have built two keyboards, and these keycaps had no problem fitting both form factors of 60% and 65%, and I have no doubt that they will fit up to 100% layouts. The keycap set was nicely packaged when it arrived, and it wasn't a complete mess when I opened it; only a few keycaps were flipped, but it isn't that big of a deal. The keycaps were packaged with two layers, with the main keycaps on top and the additional keycaps on the bottom. These keycaps were different from the standard keycaps that I am used to. The standard profile set for keyboards would be Cherry, a curve depending on the row the keycaps are set on. But since these keycaps are XDA profiles, these were a bit flatter. However, this didn't ruin the typing experience and use for the keycaps, and with the material, I have frequently used ABS keycaps which are prone to shine very quickly from the grease on your fingers. Compared to these PBT keycaps, although they aren't double shot PBT, these are still really good for being PBT keycaps; after 2.5 weeks of proper use, they haven't developed any shine and still are in mint condition. Going to the overall design of these keycaps, I had the Japanese keycaps, and all the legends and fonts on the keycaps are consistent, and none of them were out of place. The leveling of the keycaps is also consistent so that all the keycaps are inline within the same row, and I had no problems with the stability of the keycaps; they held on to the stem of the switch very well and never fell off when I was typing on them. These keycaps also have accent keycaps with tiny icons, and they are adorable. Overall I have no problem with the keycaps, apart from getting used to typing on XDA profile keycaps, but it's no biggie. Overall I feel like, with this price, the keycaps are worth it. They don't feel flimsy or cheap. On the contrary, they feel high in quality, I am satisfied!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/12/2021

    Jó minőségű, tisztességesen vastag, és egy szép adag tintasárga. A legendák tiszták és tiszták. Sok újdonság kulcs Semmi görbület. Jó ár-érték arányt vásárolni, ajánlott az biztos.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2021

    A kulcssapkák nagyon jó minőségűek, és úgy érzi, csodálatos túl érintés. Az ujjlenyomat ropogós, és nem találtam semmi görbületet, a kulcstartók nagyon jók. Megjegyzendő, hogy azt találtam, hogy sok a kulcssapka a nyomtatás kissé eltolódott, de nem fogja észrevenni, ha használja.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/11/2021

    Az ár, egy nagyon jó lehetőség, ha szeretné kipróbálni XDA profilt. A legendák világosak és központosak, nincs elgörbült űrsáv! A szóköz piszkos volt, meg kellett tisztítani, mivel inkább barna volt, mint fehér. Ezen kívül elég elégedett.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2022

    Az első kulcscsomóm, amit vettem. Úgy érzik, nehéz és jó minőségű, hogy meg kell, hogy tetszik a profil.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/12/2021

    A színek jók, de nem lézerrel vágott festék nyomtat, így a billentyűzet fényei nem látszanak éjszaka

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$138.99
    • US$39.99
    • US$21.99
    • US$51.99
    • US$99.99
    • US$31.99
    • US$24.99
    • US$35.99
    • US$53.99
    • US$64.99
    • US$28.99
    • US$138.59
    • US$35.99
    • US$23.99
    • US$34.99
    • US$61.99
    • US$48.99