Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (22)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(22)
    • 5 Csillag(19)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 08/04/2021

    deadpool Pikachu prodotto fatto veramente bene, da collezione. unico difetto che la scatola di consegna era molto rovinata

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/08/2019

    El articulo es mas pequeño de lo que parece, se notan en ciertas uniones las marcas de pegamento y pequeñas aberturas, de ahí todo bien.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/02/2019

    Very good quality satisfied with everything.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/10/2018

    It’s better than my expectation, but it was broken when it arrived.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/12/2020

    Termék az alacsony ár (promo) igazán jól elkészített. A fiam imádta. Enyhén finom a fejen (ami könnyen lejön, de könnyen ragasztó) megérkezett a dobozában az összes szükséges védelmet. Az egyetlen megjegyzés az, hogy az akciófigura nem tapad az alaphoz, hanem csak hajlik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/10/2021

    Tetszik ❤ ️

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/12/2020

    love it. I want more like it

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/05/2019

    A embalagem veio muito amassada porem o conteúdo estava em perfeitas condições. O embalamento podia ser melhor.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 30/07/2020

    Adtam ezt az én ex, a termék nagyon jó volt a szállítás szempontjából, szép minőségű, de a ex... Cseszd meg

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/09/2019

    This was a toy that I purchased for my grandson for Christmas. I am very sure that he will be extremely happy.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6 182
    • Ft8 269
    • Ft10 525
    • Ft3 757
    • Ft10 147
    • Ft5 856
    • Ft3 757
    • Ft11 277
    • Ft36 844
    • Ft4 883
    • Ft6 387
    • Ft19 838
    • Ft6 013
    • Ft10 147
    • Ft9 763
    • Ft10 147
    • Ft3 278
    • Ft9 665