Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (23)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(23)
    • 5 Csillag(20)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 13/08/2019

    El articulo es mas pequeño de lo que parece, se notan en ciertas uniones las marcas de pegamento y pequeñas aberturas, de ahí todo bien.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2021

    deadpool Pikachu prodotto fatto veramente bene, da collezione. unico difetto che la scatola di consegna era molto rovinata

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/02/2019

    Very good quality satisfied with everything.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/07/2020

    Adtam ezt az én ex, a termék nagyon jó volt a szállítás szempontjából, szép minőségű, de a ex... Cseszd meg

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/05/2019

    A embalagem veio muito amassada porem o conteúdo estava em perfeitas condições. O embalamento podia ser melhor.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 08/10/2018

    It’s better than my expectation, but it was broken when it arrived.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/09/2019

    This was a toy that I purchased for my grandson for Christmas. I am very sure that he will be extremely happy.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/08/2018

    Great quality and nice looking figure. Sits on my office desk now.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/04/2022

    Nagyon szép, korábban érkeztem, mint vártam...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/10/2021

    Tetszik ❤ ️

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$21.82
    • US$14.39
    • US$31.17
    • US$25.99
    • US$26.17
    • US$21.05
    • US$12.23
    • US$21.82
    • US$32.19
    • US$39.99
    • US$19.62
    • US$25.91
    • US$15.99
    • US$20.69
    • US$31.17
    • US$3.67
    • US$24.10
    • US$18.99