Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (434)
  • Kép (62)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(434)
    • 5 Csillag(397)
    • 4 Csillag(30)
    • 3 Csillag(6)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/01/2021

    Egy egyszerű féknyereg, némileg olcsó műanyagból, hogy megérkezett egy kicsit hajlított szélén, mégis elég pontos, és ez lesz a munka. Mindent egybevetve a fizetett árért leginkább elégedett vagyok.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/06/2021

    termék elégedettség. gondosan csomagolt szállítás. Gyors szállítás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2020

    Úgy érzi, némileg törékeny, bár állítólag készült szénszálas kompozit, használtam, hogy néhány mérést, amelyek pontosságot igényelnek, és eddig nem voltak problémáim, kiválóan működik, amire szükségem van!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/07/2021

    Nagyon hasznos, egy kicsit törékeny, mind műanyag, de működik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/06/2021

    készült jó minőségű műanyag szükségem van erre az én RC működik nagyon jó 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/06/2021

    Ma kaptam meg őket pontosan 1 hónap

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/02/2021

    good product for light jobs

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2018

    El producto es bastante bueno creo yo para trabajos como los mios que son casuales y nada profesionales, pero que requiero una medicion exacta. El producto se siente eso si de plastico pero en cuanto a las mediciones es bastante exacto y bueno que es lo que a mi me importa, yo lo recomendaria bastante ya que aparte de todo es un buen precio y ademas tiene milimetros asi que es aun mas exacto que algunos que vi. Y tiene calibracion a cero asi como encendido y apagado. Y que decir de esa pila extra para no gastar 5 dolares mas. Recomendado.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/04/2018

    I am always needing to measure RC batteries for my RC projects and my analog set just was not precise enough. This new digital caliper is just what I needed.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/01/2018

    I do not need a high precision digital caliper, but this is perfectly sufficient for me. I can not say anything about its accuracy, but it should not be high because all the pieces are plastic. I did not say it's bad, I just can not verify it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6 245
    • Ft15 593
    • Ft12 127
    • Ft4 039
    • Ft24 260
    • Ft5 089
    • Ft6 951
    • Ft1 907
    • Ft19 848
    • Ft11 773
    • Ft6 681
    • Ft16 907
    • Ft15 911
    • Ft9 921
    • Ft23 788
    • Ft20 949
    • Ft9 186
    • Ft4 408